Forum | Tebrikler, Öneriler ve Şikayetler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Forum | Tebrikler, Öneriler ve Şikayetler

Bilmiyorum, son zamanlarda forum hakkinda, yöneticiler hakkinda hic sikayetlerim olmiyor, cok iyi yoldayiz bence. Isteyince oluyormus degil mi.

Bilmiyorum, son zamanlarda forum hakkinda, yöneticiler hakkinda hic sikayetlerim olmiyor, cok iyi yoldayiz bence. Isteyince oluyormus degil mi.

Gerçekten öyle. Tam senin istediğin gibi yönetiyoruz demek ki. Seni mutlu etmek ilk hedefti. Bunu başardığımıza göre forum kalkınma yolunda iyi bir adım attı demektir.

Şu son günlerde yasadığı olaylar yüzünden desteğe ihtiyacı olan arda turan için bir destek indexi yapılır diye düşündüm Saygılarımla...

index olayı yalan oldu galiba :D

hala index olmaması ilginç..

Kulüp gereken tepkiyi gösterdi zaten. Olayın üzerine daha fazla gitmek bu defa Arda'yı yıpratacaktır.

Mesajlar arası yazım süresi 30dan 15 saniyeye falan düşse iyi olacak sanırım?

Rijkaard'la ilgili pek çok başlık olmuş. Takip etmek cidden güçleşti. Hepsi anket hariç bir başlık altında toplansa nasıl olur ?

Zira çoğu çoğu kişisel görüş belirtiyor ya da köşe yazısı olma özelliği içeriyor.

bişe sormak istiyorum...merak ettimde

tecrübeli üye olmuşum 150 mesajla..

benden daha fazla mesajla tecrübeli üye sıfatı olmayanlar var..

neye göre bu..çok önemli değil ama sadece merak...

250 mesajla sarı üye var 1.500 mesajla tecrübeli üye..bunun gibi yani

Tecrübeli üyelik mesaj sayısına göre verilmiyor..Foruma verdiğiniz katkı ve online sürenize göre, uygun görülürseniz veriliyor..Sizde uygun görülmüşsünüz tebrikler:)

Tecrübeli üyelik mesaj sayısına göre verilmiyor..Foruma verdiğiniz katkı ve online sürenize göre, uygun görülürseniz veriliyor..Sizde uygun görülmüşsünüz tebrikler:)

anaaa çok sevindirik oldum :yuppi:

sıfattan ziyade foruma nacizanede olsa katkı sağlayabildiğimi düşünmek :animation:

Mesajlar arası yazım süresi 30dan 15 saniyeye falan düşse iyi olacak sanırım?

Yönetim olarak konuşalım, geri cevap döneriz.

Rijkaard'la ilgili pek çok başlık olmuş. Takip etmek cidden güçleşti. Hepsi anket hariç bir başlık altında toplansa nasıl olur ?

Zira çoğu çoğu kişisel görüş belirtiyor ya da köşe yazısı olma özelliği içeriyor.

İlgileneceğiz.

Tecrübeli üyelerin önerilerine göre seçiliyor. Mesaj sayısından çok aktiflik daha önemli.

Sol tarafta son yazilan mesajlarin, acilan konularin yer aldigi bir widget vardi zamaninda. Neden kaldirildi, ya da sorun ben de mi, yeniden eklenme gibi bir sey olabilir mi?

Ciddi anlamda hosuma giden, forumu daha rahat kullanmami saglayan bir bölümdü, merak ediyorum o yüzden.

Sol tarafta son yazilan mesajlarin, acilan konularin yer aldigi bir widget vardi zamaninda. Neden kaldirildi, ya da sorun ben de mi, yeniden eklenme gibi bir sey olabilir mi?

Ciddi anlamda hosuma giden, forumu daha rahat kullanmami saglayan bir bölümdü, merak ediyorum o yüzden.

:b5:bende onu düşünürdüm hep

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt