Forum | Tebrikler, Öneriler ve Şikayetler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Forum | Tebrikler, Öneriler ve Şikayetler

fanzine geri döndüğüne göre... ayın fotoğrafı konusu da geri dönse mi? ;)

Kullandığımız mevcut sistem en ideal kullanım için tarafımdan vBulletin 'e çeşitli modifikasyonlar yapılarak sizlere sunduğumuz bir sürümdür. Bir çok sitedeki scriptlerden mevcut farklılıkları görmeniz mümkün zaten. Yapılan optimizasyon sırasında sistemi fazla yorduğu gerekçesiyle kaldırıldı bahsettiğiniz eklenti... "Yeni Mesajlar" sekmesini kullanarak aynı ihtiyacı giderebilirsiniz.

Uzatma Yunus, yönetimde yapılan hataların nasıl sonuca bağlandığını biliyorsun. Konuşuluyor, sağol uyarı için.

Bir isim yeni gelmişken, herkes umutlu ve sevinçliyken, iyi de başlangıç yapmışken "destek topici" açıp, kulübe link gönderilmesi tebrik edilmesi gereken bir harekettir.

Ancak şu şartlarda, takım içersinde ki düzen ayyuka çıkmışken, göz göre göre Rijkaard ve Neeskens'in kimi oyuncular tarafından harcandığını görmek ve Türkiye'de en ismi-cismi saygı duyulan Galatasaray taraftarı sitesinin bu konuda en ufak bir yaptırım (yazı, konu linki vs) yapmaması takdire şayan bir durum. :tiphat:

Yönetime bir ricam var. Rijkaard gidiyor veya yollanıyor artık tamam işte birşeyler olacak. Ama bazı üyeler b.kunu çıkarcak derecede her mesajında Rijkaard şöyle böyle diyerek kusma noktasına getirdiler çoğu insanı. Gerçekten gına geldi, alakasız başlıklarda bile Rijkaard'a sallayıp duranlar var. Birimizden biri kendini tutamayıp küfür edecek birşey yapacak sonra suçlu biz olacağız. Ortada son derecede büyük tahrik var. Forum genelinde tahrik var. Lütfen bir genel uyarı mı yaparsanız, birşey yapın. Gerçekten can sıkıcı bir olay oluştu.

Rijkaard, Rijkaard bıktık artık, sırf Rijkaard'a çamur atmaya foruma yazmaya gelenler var, eskiden neşeliydi ama adama karaktersizliğe kadar laflar ediliyor çaktırmadan. Rapor edin diyeceksiniz de, sürekli rapor etmekten bıktık, ispiyoncu çocuklar gibi olduk artık. Lütfen bu konuda biraz sağduyu yapalım.

Yapabileceğimiz pek de birşey yok Sercan.

Klavyesi olan basıyor :)

Herhangi bir hakaret durumunda gerekli cezai yaptırımlar uygulanıyor zaten. Siz yeter ki raporlayın bunları. Eleştiri sınırlarını aşan, boyutu hakarete varan yazılara mutlaka yaptırım uygularız.

@ Orkun

Bu iş Rijkaard la olmayacak.

Rijkaard 'ın eksikliklerinden dolayı değil, ona dilediği ortamı sunmayan Yönetim ve saygı gösterip saha içinde elinden geleni yapmayarak gitmesini zil çalarak arzulatan futbolcular yüzünden olmayacak.

GSCimbom olarak görevi başındaki teknik heyetimize destek görevimizdi, bunu yerine getirdik. Rijkaard 'a hala destek verebiliriz ama yönetim ve futbolcular değişmeyeceğine göre, başarısızlık kaçınılmaz olarak kaderimiz olacaktır.

Bu şartlarda, Yönetimin gidişat hakkındaki kararını görünceye dek konunun kilitli durması daha doğru olacak.

Bu yazıyla gerekli mesajı verdiğimizi ve son noktayı koyduğumuzu düşünüyorum.

Bir isim yeni gelmişken, herkes umutlu ve sevinçliyken, iyi de başlangıç yapmışken "destek topici" açıp, kulübe link gönderilmesi tebrik edilmesi gereken bir harekettir.

Ancak şu şartlarda, takım içersinde ki düzen ayyuka çıkmışken, göz göre göre Rijkaard ve Neeskens'in kimi oyuncular tarafından harcandığını görmek ve Türkiye'de en ismi-cismi saygı duyulan Galatasaray taraftarı sitesinin bu konuda en ufak bir yaptırım (yazı, konu linki vs) yapmaması takdire şayan bir durum. :tiphat:

Destekçiden çok anticiler arttı diye kilitledim. O konuda destek mesajı bulamazdık. Yolu açık olur inşallah herkesin.

Yeni mesajlarda; "
tag.png
" sembolünü kaldırır mısınız? Son sayfaya girmekte sıkıntı yaşıyorum.

Yeni mesajlarda; "
tag.png
" sembolünü kaldırır mısınız? Son sayfaya girmekte sıkıntı yaşıyorum.

O senin ekran çözünürlüğün ile alakalı.

Arttırırsan düzelir sorunun Adem abi.

Çözünürlük ayarlarınızı biraz yükseltin o sorun ortadan kalkar. Ya da son mesaj butonuna basarsanız son sayfaya ulaşırsınız yine. O sembol tag girilen konularda otomatik çıkıyor.;)

O senin ekran çözünürlüğün ile alakalı.

Arttırırsan düzelir sorunun Adem abi.

Biliyorum ancak çözünürlüğü arttırınca yazılanları okumakta sıkıntı yaşıyorum. O kalem işaretini kaldırsınlar, pek bir yararı da yok.

Yahu şu 30 saniye olayı kaldırılsa veya 15'e düşürülürse çok daha iyi ve kullanışlı olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt