Forum | Tebrikler, Öneriler ve Şikayetler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Forum | Tebrikler, Öneriler ve Şikayetler

Erman Çakar isimli üye Emre Okan isimli üyedir. Tıpkı Hakan Türkalp isimli üyenin Serhat Türkel olduğu gibi.

Erman Çakar isimli üye Emre Okan isimli üyedir. Tıpkı Hakan Türkalp isimli üyenin Serhat Türkel olduğu gibi.

Böyle şikayetleri herkesin önünde birilerini itham edecek şekilde yapmaya kalkarsak çok tuhaf şeyler olur. Yiğit Micheal Atalay vb. üyelerde olduğu gibi.

Her neyse, gerekli inceleme yapılır neticesinde. Rapor kullanmanız konusunda daha önce yukarıda bir uyarı olduğunu hatırlıyorum. Özen lütfen.

IP den tespit edilirdi öyle bişey olsa sanmam:)

Ya diyelimki yapıyor bizde yapınca taklitçi olmayız yani antu aaa adamlar dua başlığı açmış demezler. Onların tekelinde değil çünkü herkes açabilir bunu, neyse önemli değil zaten.

Mesele taklit ve birileri tarafından nasıl algılanacağıyla ilgili değil.

Sende o zaman ya 8 Adminden birinin fake üyeliğisin. Zira o kadar eminsin ki sanki çerez/IP taraması yapmış gibi konuşmuşsun.

eski attığımız mesajların direk sayfalarına gidemiyorduk,sadece konuya yönlendiriyordu,şimdi sayfaya da gidebiliyoruz,güzel olmuş sağolun;)

Forumun saati 5 dakika geride, düzeltilemez mi ?

Hayır, burası Şikayetler kısmı değil mi. Başlıkta yazıyor, bende yazdım.

Niye? Emre Okan banlı bir üyeydi.

Nasıl bu kanıya vardığımı anlatmak isterdim ama böyle dedim diye tepki gördüm. Uzatmayayım en iyisi.

Şiakyet kısmı, dedektifçilik oynamaya gerek yok. Olsa farkederiz heralde.

Son günlerde Galatasaray SK oyuncularına ve yönetimine büyük yönde karalama kampanyası var. Eleştiri olacaktır ama bunun dozu hakarete varmamalı. "Onursuzlar, hainler, Allah belalarını versin" gibi öbekleşen kelimelerin kullanılması hoş değil..Her fırsatta Oyuncularımıza hakaret kabul edilir bir şey değil. Unutmayalım ki biz Galatasray forumuyuz. Herşeyin bir dozu var.

Gün, birlik olma zamanıdır!

logo dan rikard ve yardimcilarin resmini düzeltin

hagi reisi koyun

tessekürler

ooonnn.jpg

Emre Koç 'a Teşekkürler :-)

Rijkaard banneri ne zaman kalkacaktır acaba?

Sol üstteki banner 'ı diyorsanız 1-2 güne değişir. Ne koyacağımızı konuşuyorduk biz de.

Yunus arkadaşımız bir ara Admin'di. Gördüm ki sonraları normal üye olmuş. Şimdide ceza almış :)

Acaba anlamışmıdır acaba bizleri. Duygularını merak ediyoruuum:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt