Forum Üyeleri Yemek Yapabiliyor mu?

👨‍🍳 idim
Sonra bıraktım
En son junior chef olarak çalışıp ,azad ettim ,bu aralar tekrar yapasım var ,bulunduğum otelin de ihtiyacı var ,kafam karışık açıkcası ,booking menager işinden kafayı yersem geçiş yapacağım gibi

7F97BB03-3A29-4F25-8900-BAF9CBD504DE.webp

Likörlü kek denemem fena olmadı ,uzun yıllar sonra
(Tatlı bölümünde türk aşçı var -takıldım biraz)

👨‍🍳 idim
Sonra bıraktım
En son junior chef olarak çalışıp ,azad ettim ,bu aralar tekrar yapasım var ,bulunduğum otelin de ihtiyacı var ,kafam karışık açıkcası ,booking menager işinden kafayı yersem geçiş yapacağım gibi

Ekli dosyayı görüntüle 177844
Likörlü kek denemem fena olmadı ,uzun yıllar sonra
(Tatlı bölümünde türk aşçı var -takıldım biraz)
Yandaki cikolata soslari + 100€ di mi ustat

Üstad spor yapan adamsın. Nasıl bilmiyorsun yav? Ben spor yaptığım zamanlarda valideyi yemekle uğraştırmazdım. Sporu bırakınca yemek işlerinden elimi çektim. Geçen sen yine spora başlasana diyordu. :asd:
Ev adamına bak. Maharetliymis. Bana Mantı acsana çok severim.

4-5 sene önce birden merak sardım. Youtube sayesinde yemek yapmak artık çok kolay. Dünyanın her yerinden tarifler bulunabiliyor. TV lerdede çok var. Kesme doğrama işini biraz pratik yaptıktan sonra herkes aşçı olabilir. Çok memnunum her.gün istediğim yemeği yapıyorum. Eskisi gibi defter tutma falanda kalmadı. 5 dk izle hemen yap.

Belli başlı yemekler var. Ama genelde mezeleri çok iyi yaparım.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Belli başlı yemekler var. Ama genelde mezeleri çok iyi yaparım.

Evde genelde yemek olarak ızgara işlerini ben yaparım. Hazırlanışından pişirişine kadar. Köfte, kırmızı et, tavuk, balık vb.

Ayrıyetten Lazanya’yı çok güzel yaparım. İlk yaptığım yemektir. Biraz uğraştırır ama güzel yaparım.

Geçtiğimiz hafta eşimin patronu su böreği istemiş. Eşimde çok iyi yaparım müdürüm demiş.

Onu bile ben yaptım patron da kocan çok şanslı börek çok güzel oldu demiş. Adam benim yemeklerimi o kadar çok seviyor ki anlatamam.

Geçtiğimiz hafta eşimin patronu su böreği istemiş. Eşimde çok iyi yaparım müdürüm demiş.

Onu bile ben yaptım patron da kocan çok şanslı börek çok güzel oldu demiş. Adam benim yemeklerimi o kadar çok seviyor ki anlatamam.
Patronu eve çağırdı işin sırrına vakıf olsun

Barbekü ve mangal tarzı şeyleri iyi yaparım. Et konusunda iddialıyım. Meze konusunda da iş başa düştü mü iyiyimdir. Ama yemek konusunda çok iddialı değilim, açlıktan ölmem o kadar.

Geri
Üst Alt