Foruma Giriş Yapamadığımızda Nasıl Vakit Geçiriyorsunuz?

"Size Göre En Güzel Kadınlar" Topic'in sonrasında yaptığım şey

ne yaptığın gözlük camından yansıyor reis

113.webp

geçen whatsapp grubunda ukrayna'ya gidelim önerisi terbiyemize yakışmaz denilerek oyçokluğuyla reddedildi ve onun yerine , "istiklalde kitapevine gidelim ve herkes birbirine kitap hediye etsin" fikri kabul edildi.

geçen whatsapp grubunda ukrayna'ya gidelim önerisi terbiyemize yakışmaz denilerek oyçokluğuyla reddedildi ve onun yerine , "istiklalde kitapevine gidelim ve herkes birbirine kitap hediye etsin" fikri kabul edildi.

O fikir kimden çıktı hocam?

Son zamanlar da girebildigimizden cok giremiyoruz zaten... Dun sikinti vardi, halledildi denildi bugun yine sikinti var :s

Daha oncede dedim, bari bi baslik acin da milletin haberi olsun!!!!!

Allah allah .

Masabaşından bir kalkayım dedim baya başım döndü sendeledim.

Sanırım @Mahir Kahveci ile konuşunca bünyeye alkol tesir etti..

Son zamanlar da girebildigimizden cok giremiyoruz zaten... Dun sikinti vardi, halledildi denildi bugun yine sikinti var :s

Daha oncede dedim, bari bi baslik acin da milletin haberi olsun!!!!!
foruma giremiyorken açılan başlıktan nasıl haberin olacak renkdaş?

Onceden haber versinler, mesela '8 agustosta saat 12.00 dan itibaren su su su yapilacak ve bu yuzden girislerde sikinti olabilir' gibi
Haklısın ama belki karıya kıza gidiyorlardır , ulu orta paylaşmak istemiyor olabilir yöneticilerimiz.

Haklısın ama belki karıya kıza gidiyorlardır , ulu orta paylaşmak istemiyor olabilir yöneticilerimiz.
Kariya kiza gidiyorlarsa gitsinler, forumu rahat biraksinlar :D

+ Yoneticilerin 80% i zaten en guzel kadinlar konusundan cikmiyor ki, ne ara gidecekler kariya kiza :asd:

Üstat kelimenin kökeni ecnebice ve asıl hali çift l ile yazılıyor; intellectual...

Eskiden TDK'da Kurul direkt yabancı kökenli kelimeleri atarken yahut Güneş Dil Teorisine uydurmaya çalışırken şimdi kendince türkçeleştirmek adına tek l'yi hangi Türkçe kuralına göre attığını soran olmadıktan sonra sen çift l ile yazmışsın çok mu :)

Ha illa hem doğru olsun hem de mahalli diyorsan münevver'i kullan...Hadi hürmetler...

FM oynuyorum.7/24 oynuyorum.İşe giderken save dosyasını kopyalıyorum.İş yerinde ki save ile değiştiriyorum oradan devam ediyorum.Eve gelirken iş yerinde ki save dosyasını kopyalıyorum,evde ki save dosyası ile değiştiriyorum. :D
Yemin ediyorum tam bir alfaymışsın resmen çakralarım açıldı...Öyle mi diyordu ninnoşlar...Aura filan diye...

Geri
Üst Alt