- 15 Nisan 2010
- 26.236
- 1.367
- 1.693
Yazmadım size karşı birşey.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
:redface: sana taktım diye mi bu çekememezlik osman kardeş
Yazmadım size karşı birşey.
ceza yedigimizde foruma neden giremiyoruz özgür usta sencede saçma degilmi. şifresiz durumada getiremiyorum pc anormal. şuna bir el at gözünü seviyim.
:redface: sana taktım diye mi bu çekememezlik osman kardeş
bence@serkan sakrak denilen smodu tahtindan indirmenin tam zamani
zaten cok degisti mod oldugundan beri
★
edepli ol efendi kim kime takmışs.mod olucan bide örnek ol insanlara
S.mod dediğin örnek olur insanları foruma çeker ancak gözlemlediğim kadarıyla Alpay Asma gibi değerli ve çok sevilen bir üyeyi bile forumdan soğutmuştur,kaçırmıştır vede küstürmüştür bahsi geçen kontrolünü yitirmiş olan zat.
ceza yedigimizde foruma neden giremiyoruz özgür usta sencede saçma degilmi. şifresiz durumada getiremiyorum pc anormal. şuna bir el at gözünü seviyim.
edepli ol efendi kim kime takmışs.mod olucan bide örnek ol insanlara
S.mod dediğin örnek olur insanları foruma çeker ancak gözlemlediğim kadarıyla Alpay Asma gibi değerli ve çok sevilen bir üyeyi bile forumdan soğutmuştur,kaçırmıştır vede küstürmüştür bahsi geçen kontrolünü yitirmiş olan zat.
@Alpay Asma ne der bu konu hakkında
bir haftaya kalmaz kokunu kaziriz bunlarin evelallah
ben onu terimci oldugundan beri taniyorum oyle smod oldu diye hava basamaz bana..onu azilli unal aysalci tayfasindan az kurtarmadim..
★
çerezleri temizlersen misafir olarak girebilirsin
adama fikirlerini sunma imkanımı tanıyorsun. garibim yarışma başlıklarına kısılıp kaldı.
gün gelecek hesap sorulacak serkan şahsından.
bu ne la. uslu durursan şirinleri görebilirsin der gibi.![]()
adama fikirlerini sunma imkanımı tanıyorsun. garibim yarışma başlıklarına kısılıp kaldı.
gün gelecek hesap sorulacak serkan şahsından.
laf aramızda hala terimciymiş kendisi geçenlerde itiraf etti :dejection: