Foruma Ne Olmuş Böyle?

17 temmuzdaki hareketliliği gör kardeş,o zaman uğra

:redface: sana taktım diye mi bu çekememezlik osman kardeş

edepli ol efendi kim kime takmış :mad: s.mod olucan bide örnek ol insanlara :mad:

:eek:

bence@serkan sakrak denilen smodu tahtindan indirmenin tam zamani

zaten cok degisti mod oldugundan beri

S.mod dediğin örnek olur insanları foruma çeker ancak gözlemlediğim kadarıyla @Alpay Asma gibi değerli ve çok sevilen bir üyeyi bile forumdan soğutmuştur,kaçırmıştır vede küstürmüştür bahsi geçen kontrolünü yitirmiş olan zat.

Bir sınır getirilmeli bazı konulara adam açmış eski oyuncuların ve yorumcuların listesini tek tek yazıyor başına çare diye, zaten bir sen biliyorsun çareyi kimse düşünemiyor bu arada çare #eklemeddin

edepli ol efendi kim kime takmış :mad: s.mod olucan bide örnek ol insanlara :mad:

S.mod dediğin örnek olur insanları foruma çeker ancak gözlemlediğim kadarıyla Alpay Asma gibi değerli ve çok sevilen bir üyeyi bile forumdan soğutmuştur,kaçırmıştır vede küstürmüştür bahsi geçen kontrolünü yitirmiş olan zat.

@Alpay Asma ne der bu konu hakkında

:-)

S.mod dediğin örnek olur insanları foruma çeker ancak gözlemlediğim kadarıyla Alpay Asma gibi değerli ve çok sevilen bir üyeyi bile forumdan soğutmuştur,kaçırmıştır vede küstürmüştür bahsi geçen kontrolünü yitirmiş olan zat.

bir haftaya kalmaz kokunu kaziriz bunlarin evelallah

ben onu terimci oldugundan beri taniyorum oyle smod oldu diye hava basamaz bana..onu azili unal aysalci tayfasindan az kurtarmadim..

@Alpay Asma ne der bu konu hakkında

adama fikirlerini sunma imkanımı tanıyorsun. garibim yarışma başlıklarına kısılıp kaldı.

gün gelecek hesap sorulacak serkan şahsından.

:)

bir haftaya kalmaz kokunu kaziriz bunlarin evelallah

ben onu terimci oldugundan beri taniyorum oyle smod oldu diye hava basamaz bana..onu azilli unal aysalci tayfasindan az kurtarmadim..

laf aramızda hala terimciymiş kendisi geçenlerde itiraf etti :dejection:

Arkadas 1. ceza yendiginde hic kimse ile iletisime gecememek cok sacma.

Ikincisi gecen ceza aldim ilk defa forumda.Sebebi isi gereksiizin birini 2 kez uyarmama ragmen ozel mesaj yolu ile tahrik etmesi sonu hsyk cekmem ,sonucu malum cezayi aldim.

Simdi o cocuk ceza aldimi acaba bunuda merak ediyorum.

Sonucta ben bu adama forumda alenen degil benim ozel mesajla tahrik olmam ve tamemn ikimiz arasinda gecemsinden dolayi,kabul gorulebilir bir durum olmasi gerekmezmi.

Sonucta durduk yere de kufur etmedim , bi git basimdan dedim .

Ortada gayaet basit asigilayici bir durumda yok

@Serkan Şakrak sanirim cezayi veren mod.

Respect again

tumblr_lvui1cTPGW1r75k6go3_250.gif

NOOLMUŞ ?

ya abi şu son mesajları okuyup şuraya nasıl mesaj yazmamı beklersiniz ya :D:D

nerde o misimovici,elanoyu,barosu,keitayı beklediğimiz yıllar

hele misimovici unutamam

Geri
Üst Alt