Mustafa Özcelik
Tecrübeli Üye
- 14 Şubat 2009
- 6.027
- 4.108
- 2.248
Güzel tüyü kadar ömürleri olsunMaşallah, bendede ala kangal bi tane de Kafkas var erkek ikiside
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Güzel tüyü kadar ömürleri olsunMaşallah, bendede ala kangal bi tane de Kafkas var erkek ikiside
Aşk meşk bilimum boş işler @Sami Karakoç
eyvallah hocam. labrador buyuk kacar cocuk onu kontrol edemez diye dusunduk. ne acıdan boston terrier dedin acıklayabilirsen makbule gecer.Boston Terrier ama biraz büyük köpek istiyorum diyorsan Labrador tam aile köpegi sorunsuz
Bir keresinde bir arkadaşın doğum günü. Başka bir arkadaş bakıyorum sigaranın alt (ağızlıktaki sünger) kısmını söktü, içinden biraz da tütün çıkarıp oraya barut koydu ve tekrar kapadı.bir keresinde 1 buçuk saatte bir paket sigara bitirmiştim
Eğitimi kolay söz dinler sorunsuz gezdirirken filan kolay birde çocuk için cüssesi daha uyguneyvallah hocam. labrador buyuk kacar cocuk onu kontrol edemez diye dusunduk. ne acıdan boston terrier dedin acıklayabilirsen makbule gecer.
Onunda bir uzmanı vardır burda illalkiMillet ne güzel köpek kedi medi konuşuyor ben de evde tahta kurusu besliyorum. Bitmediler bir türlü ne kadar ilaç falan kullansam çıkıyorlar yine bir yerlerden. Gece isirilmamak için çadırda yatıyorum![]()
schnauzer var arkadaşta sevemedim bir türlü. Hem tüy döküyor hem de kokuyor. Bir de kuaför masrafı falan mehhocam 8 yas erkek cocuk icin hangi kopegi tavsiye edersin. schnauzer ve boston terrier arasında kaldık. bahce yok.
Dikkat et tenasül uzvuna ulaşmasınlarMillet ne güzel köpek kedi medi konuşuyor ben de evde tahta kurusu besliyorum. Bitmediler bir türlü ne kadar ilaç falan kullansam çıkıyorlar yine bir yerlerden. Gece isirilmamak için çadırda yatıyorum![]()
Geçmiş olsun Sami, senin vücut korumali degilmiydi yaw, o kadar tüyden ısıramazlarMillet ne güzel köpek kedi medi konuşuyor ben de evde tahta kurusu besliyorum. Bitmediler bir türlü ne kadar ilaç falan kullansam çıkıyorlar yine bir yerlerden. Gece isirilmamak için çadırda yatıyorum![]()
Savaşı onlar kazandı hocam Haziran'da tasincam. Tek kurtuluş ev değiştirmekOnunda bir uzmanı vardır burda illalki
Evt onların tüylerinin düzeltilmesi lazım belli aralıklarlaschnauzer var arkadaşta sevemedim bir türlü. Hem tüy döküyor hem de kokuyor. Bir de kuaför masrafı falan meh
yav bu kopek konusunda saglıklı bilgi almak cok zor. herkes kendi kopegini ovuyor kotu yonlerinden hic bahsetmiyor.schnauzer var arkadaşta sevemedim bir türlü. Hem tüy döküyor hem de kokuyor. Bir de kuaför masrafı falan meh
Kanka çorapları esofmanin üstüne çekiyorum. Bu sefer boynumdan isiriyorlar. Hayatımda bu kadar şerefsiz bir böcek görmedim. Hamam böceği falan bunun yanında melek kalirDikkat et tenasül uzvuna ulaşmasınlar
Hocam evde bakacaksan, Fransız ingiliz buldoglareyvallah hocam. labrador buyuk kacar cocuk onu kontrol edemez diye dusunduk. ne acıdan boston terrier dedin acıklayabilirsen makbule gecer.
İlaçlamacı çağırmadın mı. Çok inatçı böcekler zor yok olurlar. Komple ilaçlatman lazımKanka çorapları esofmanin üstüne çekiyorum. Bu sefer boynumdan isiriyorlar. Hayatımda bu kadar şerefsiz bir böcek görmedim. Hamam böceği falan bunun yanında melek kalir
Yavru bir sarman al en temizi. Kolay egitiliyorlar ve baya insan canlisilar. Evde köpek beslemek zor geliyor banayav bu kopek konusunda saglıklı bilgi almak cok zor. herkes kendi kopegini ovuyor kotu yonlerinden hic bahsetmiyor.
30m2 1+1 eve 2600 fiyat çektiler saldimİlaçlamacı çağırmadın mı. Çok inatçı böcekler zor yok olurlar. Komple ilaçlatman lazım
@Hayri Cund nasil post ustad fikrin benim icin muhim bu konu ozelinde@Murat Onder menemen ve duduk uzmani