forumda alanında bilgili uzman üyeler

bir keresinde 1 buçuk saatte bir paket sigara bitirmiştim
Bir keresinde bir arkadaşın doğum günü. Başka bir arkadaş bakıyorum sigaranın alt (ağızlıktaki sünger) kısmını söktü, içinden biraz da tütün çıkarıp oraya barut koydu ve tekrar kapadı.

İşçilik baya sağlam hiç belli olmuyor, doğum günü olan vatandaş geldi, milletten sigara otlanmayı sever, sigarayı aldı yaktı içiyor. Yanımıza yaklaşıp eeee diyor bugün benim doğum günüm bana ne sürpriziniz var, bir yandan da sigarayı derin derin çekiyor. Seni havaya uçuracağız diyip kaçıyoruz yanından. Yine sigaradan çekiyor uçurun uçurun diyor.

Sonrası malum.....

Millet ne güzel köpek kedi medi konuşuyor ben de evde tahta kurusu besliyorum. Bitmediler bir türlü ne kadar ilaç falan kullansam çıkıyorlar yine bir yerlerden. Gece isirilmamak için çadırda yatıyorum :(

Millet ne güzel köpek kedi medi konuşuyor ben de evde tahta kurusu besliyorum. Bitmediler bir türlü ne kadar ilaç falan kullansam çıkıyorlar yine bir yerlerden. Gece isirilmamak için çadırda yatıyorum :(
Geçmiş olsun Sami, senin vücut korumali degilmiydi yaw, o kadar tüyden ısıramazlar 🤓

eBA-QDMS ve bilgisayar parçaları hakkında bendeniz Eray Emeklier den tavsiye alabilirsiniz

eyvallah hocam. labrador buyuk kacar cocuk onu kontrol edemez diye dusunduk. ne acıdan boston terrier dedin acıklayabilirsen makbule gecer.
Hocam evde bakacaksan, Fransız ingiliz buldoglar
Border collie
Beagle
Golden bu cinsler çocukları çok sever
Evdeyse mecbur kısırlaştırılmış al ikincisi masrafı biraz daha ekstra olur

Kanka çorapları esofmanin üstüne çekiyorum. Bu sefer boynumdan isiriyorlar. Hayatımda bu kadar şerefsiz bir böcek görmedim. Hamam böceği falan bunun yanında melek kalir
İlaçlamacı çağırmadın mı. Çok inatçı böcekler zor yok olurlar. Komple ilaçlatman lazım

Geri
Üst Alt