- 18 Temmuz 2009
- 80.787
- 225.496
- 5.093
Refik hırbosuna iletir misin, ben bir tarafına koymadan acilen foruma dönsün.Ha oradansa tamam.
ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sanki çocuğu kendi doğuruyor pezo.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Refik hırbosuna iletir misin, ben bir tarafına koymadan acilen foruma dönsün.Ha oradansa tamam.
ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üstat sadece kafa dağıtma değil bence kafa toparlama yeri de olmalı bir istişare merkezi olmalı ama musallat olununca küfür edilince olmuyor ben de prensip olarak asla kimseyi engellemiyordum ama ya engelleyecektim ya da yazmayı bırakacaktım çünkü küfür edene yapacak bir şeyin kalmıyor...Hem madem böyle bir seçenek var neden kullanılmasın???Forumda ki tuhaf bulduğum meselelerdendir bu.
herkes sen gibi düşünmek zorunda değil. Senin fikirlerine karşı çıkan herşeye yazma gibi bi zorunluluğunda yok. Ha forum amacı budur diyebilirsiniz evet bu ama karşındaki tartışmaya değecek biri ise bu. karşında trol bile olsa, kasıtlı dahi yapsa pas geçmeye bilmeli üyeler. Her ciddiye alista daha da abartıyor çünkü karşındaki. İstediği bu adamın zaten.
Kısacası kimseyi engellemezdim. Ben şöyle yapıyorum. Baktım tartışma bi yere bağlanmıyor cevap vermiyorum olay kendiliğinden son buluyor. Sizde yapın. Yenilmiş sayılmazsınız bunu yapınca. Ruh ve sinir hastası olmak istemiyorsanız yapmak zorundasınız. Fazla ciddiye aliyinuz forumu çünkü. Oysa kafa dağıtma gırgır yapma yeri olmalı forum. Yeterince stresli hayatımız var zaten. Bide gelip tartışma okuyup, çözmeye çalışıyoz. Anlayış azıcıkta hoşgörü lutfen.
(Ben niye bu kadar ciddi yazdım lan)
ASUS_Z00ED cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Seni de biliyoruz ismini Danyal yapmadan önce bürokrat gibiydinForumda ki tuhaf bulduğum meselelerdendir bu.
herkes sen gibi düşünmek zorunda değil. Senin fikirlerine karşı çıkan herşeye yazma gibi bi zorunluluğunda yok. Ha forum amacı budur diyebilirsiniz evet bu ama karşındaki tartışmaya değecek biri ise bu. karşında trol bile olsa, kasıtlı dahi yapsa pas geçmeye bilmeli üyeler. Her ciddiye alista daha da abartıyor çünkü karşındaki. İstediği bu adamın zaten.
Kısacası kimseyi engellemezdim. Ben şöyle yapıyorum. Baktım tartışma bi yere bağlanmıyor cevap vermiyorum olay kendiliğinden son buluyor. Sizde yapın. Yenilmiş sayılmazsınız bunu yapınca. Ruh ve sinir hastası olmak istemiyorsanız yapmak zorundasınız. Fazla ciddiye aliyinuz forumu çünkü. Oysa kafa dağıtma gırgır yapma yeri olmalı forum. Yeterince stresli hayatımız var zaten. Bide gelip tartışma okuyup, çözmeye çalışıyoz. Anlayış azıcıkta hoşgörü lutfen.
(Ben niye bu kadar ciddi yazdım lan)
ASUS_Z00ED cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Tabii ki zira ben değilim ama renktaşı tanımadığım için de yorum yapamam en fazla benzerlik vardır, hürmetler...Hiç sanmam. -Forum adına- rahmetli @Adem Çakar kardeşimizin kendine has Türkçesinin eşi benzeri olamaz. Sayfalarca münakaşa ettiğim adamı tanımaz mıyım yahu?...
Değil mi @Uğur Güzel?!...
Benden gördüğü şiddeti kimseden görmemiştir şu ana kadar belki @Demir Baş 'tan görmüştür bir de.
Vucudunun cesitli yerlerini morartmisligimiz var istemeyerekBenden gördüğü şiddeti kimseden görmemiştir şu ana kadar belki @Demir Baş 'tan görmüştür bir de.
Zaten @Demir Baş senin yerine vekalet ediyor sen yokken :cool::cool: yazık be adamaBenden gördüğü şiddeti kimseden görmemiştir şu ana kadar belki @Demir Baş 'tan görmüştür bir de.
Adama çift mi dalıyosun DemirVucudunun cesitli yerlerini morartmisligimiz var istemeyerek![]()
Zorluklara direnç kazansın istiyoruz abi, bir de çok küfredip arada parlıyor bakma öyle iyi aile çocuğu gibi durduğuna.Zaten @Demir Baş senin yerine vekalet ediyor sen yokken :cool::cool: yazık be adamaikiniz araya alıp şamar oğlanına çevirmişsiniz
halbuki @Alpay Asma çok sakin birisine benziyor bakınca
![]()
Zaten @Demir Baş senin yerine vekalet ediyor sen yokken :cool::cool: yazık be adamaikiniz araya alıp şamar oğlanına çevirmişsiniz
halbuki @Alpay Asma çok sakin birisine benziyor bakınca
![]()
Vay be neler öğreniyoruz böyleZorluklara direnç kazansın istiyoruz abi, bir de çok küfredip arada parlıyor bakma öyle iyi aile çocuğu gibi durduğuna.
En ufak bir benzerliğiniz yok. Adem Türkçeyi sonradan ve daha çok da forumda geliştirmiş bir ''Alamancı'' idi, hala da çok basit kavramları ifade edemez, Almanca-İngilizce terimler kullanmak zorunda kalırdı. Tarzlarınız da çok zıt...Tabii ki zira ben değilim ama renktaşı tanımadığım için de yorum yapamam en fazla benzerlik vardır, hürmetler...
Şu 4s in açılımını da alsak senden4S kuralı her zaman işler demişler bu hayatta.![]()
Şu 4s in açılımını da alsak senden![]()
Peki ne diye benzetiyor belalım bu renktaşı bana?En ufak bir benzerliğiniz yok. Adem Türkçeyi sonradan ve daha çok da forumda geliştirmiş bir ''Alamancı'' idi, hala da çok basit kavramları ifade edemez, Almanca-İngilizce terimler kullanmak zorunda kalırdı. Tarzlarınız da çok zıt...
Forumu niye terkettiğini bilmiyorum, pek sıkı bir forum takipçisi değilim...