Sinan Bilgin
Cezalı
- 30 Aralık 2010
- 25.370
- 5.061
- 578
Bu ozellik geregi sekilde onemsenip kullanilsa forumdaki sorunlarin 50% si cozulur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hedef göstererek, forum halkını bu konuda organize edebilirsiniz..Bu ozellik geregi sekilde onemsenip kullanilsa forumdaki sorunlarin 50% si cozulur
bendeki listenin yarısıyla benzer.bende 100 kişi kadar var ama yani böyle arada sırada gelip Galatasaraya laf çakan kuşlar cok listede
aynen,tamamen yok olsa o mesajlar keşke.hala görüyorum bi şekilde mesajları ve rahatsız oluyorum engellediğim insanlardan....Hayir engelledigim kimse yok.
Bir kac defa denedim ama tatmin olmadim. Bir türlü yine de karsima cikti mesajlari.
Var mı benimle yarışabilecek biri. Hodri meydan.
Abi senin engellenemez biri oldugunu dusunuyorum.Beni engelleyen var mı acabavarsa da bu yazdığımı görmeyeceği için cevapta veremez zaten. @Demir Baş senden şüpheleniyorum aslında
@Hidayet Sarıdağ bayadır yazdığını göremiyorum komple mi engelledin beni ne yaptın
![]()
Adamın bebeği oldu düş yahu peşinden!
Refik hırbosuna iletir misin, ben bir tarafına koymadan acilen foruma dönsün.
Sanki çocuğu kendi doğuruyor pezo.
@Keramettin TANRIVERDİ çok pis yakalamış seniKendiyle bu kadar net çelişen biri daha var mı bu forumda!
Kendiyle bu kadar net çelişen biri daha var mı bu forumda!
Ne alaka ulan
Bugün mü doğdu Refik'in bebeği, daha 4 ay var.
Bir şeyi algılayabilmen için illa slayt gösterisi mi yapalım.
Kendiyle bu kadar net çelişen biri daha var mı bu forumda!
Ne alaka ulan
Bugün mü doğdu Refik'in bebeği, daha 4 ay var.
Bir şeyi algılayabilmen için illa slayt gösterisi mi yapalım.
Farkında mısın, köşeye sıkıştırsan bile giren sana giriyor.Şşş. Sakin ol! Gerilme "ulan" falan.
Ulanın tdk anlamını geçen yazdın diye kullandım ulan.Şşş. Sakin ol! Gerilme "ulan" falan.
Farkında mısın, köşeye sıkıştırsan bile giren sana giriyor.
yok sadece sen onun yazdıklarını görmüyorsun o seni engellemedikçe görüyorBiri bizi engellediginde onun yazdiklarini da mi goremiyoruz
Yoksa sadece o mu bizim yazdiklarimizi goremiyor
ub.msji
Ulanın tdk anlamını geçen yazdın diye kullandım ulan.