- 29 Ağustos 2009
- 39.604
- 35.632
- 673
Evt renktas ama inecem 1-2 güne sicak oluyor yazinyok sadece sen onun yazdıklarını görmüyorsun o seni engellemedikçe görüyorson 3 gündür tecrübeyle sabit
hürmetler
hala çeğen tepesinde miyiz?
ub.msji
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evt renktas ama inecem 1-2 güne sicak oluyor yazinyok sadece sen onun yazdıklarını görmüyorsun o seni engellemedikçe görüyorson 3 gündür tecrübeyle sabit
hürmetler
hala çeğen tepesinde miyiz?
Belki de huzurun benim dediğim yüzündendir, bir de böyle düşün.Bana bir şey girmiyor Kenancığım. Gayet huzurluyum.
Farkında mısın, köşeye sıkıştırsan bile giren sana giriyor.
olmaz üstat en azından 70 sene filan orada kalman lazım bir de ancak rahmetli demirel gibi biri çağırırsa inebiliyorsun...Evt renktas ama inecem 1-2 güne sicak oluyor yazin
ub.msji
Köşeye sıkıştırsa da adam her an deplasmanda destekleyeni %5 ile olmasa mücadele yönünden takdiri hak ediyor.
Ayakta tutuyor da ne oluyor.Teşekkür ederim Murat Bey. Siz ve sizin gibi birkaç üyenin varlığı beni bu forumda ayakta tutuyor.
Teşekkür ederim Murat Bey. Siz ve sizin gibi birkaç üyenin varlığı beni bu forumda ayakta tutuyor.
Beni engelleyen var mı acabavarsa da bu yazdığımı görmeyeceği için cevapta veremez zaten. @Demir Baş senden şüpheleniyorum aslında
@Hidayet Sarıdağ bayadır yazdığını göremiyorum komple mi engelledin beni ne yaptın
![]()
Murat renktaşım, yaşın ile ilgili yanlış bilgiler vermeye başladığında tekrar görüşelim bunu.Rica ederim @Kenan Ünal arkadaşımızın Brutus çıkmasından sonra size destek vazifemiz.
Evet bende de aynı durum söz konusu,üstüne bir de sıcaklar felaket bu aralar.İnsan elini zor oynatıyorHahaha tüm forumu engellerim seni engellemem ayıpsın)
Lig bitti, transfer dönemide sarmıyor ondan az giriyorum foruma![]()
Son cümle ilginç yerlere gidebilir renktaş.Evet bende de aynı durum söz konusu,üstüne bir de sıcaklar felaket bu aralar.İnsan elini zor oynatıyor
Yine ortalığı birbirine katacak bir postengellemediginiz fakat msji ciktiginda hizlica gectiginiz uyelerden soz edelim biraz da.
Elimiz kolumuz rahat durur kimsenin şüphesi olmasınSon cümle ilginç yerlere gidebilir renktaş.![]()
Var, tabiiki @Serkan Şafakengellemediginiz fakat msji ciktiginda hizlica gectiginiz uyelerden soz edelim biraz da.
@Doruk Ata TANRIVERDİengellemediginiz fakat msji ciktiginda hizlica gectiginiz uyelerden soz edelim biraz da.
engellemediginiz fakat msji ciktiginda hizlica gectiginiz uyelerden soz edelim biraz da.
engellemediginiz fakat msji ciktiginda hizlica gectiginiz uyelerden soz edelim biraz da.
@Erman Türker mi yoksaKesinlikle öylesi var. Polemik çıkmasın adını söylemeyeceğim.