forumda engellediklerimiz?

Benim de 3-4 kişi olmuştu ama sonra lan bu ne yazdı acaba yine diye çıkarmıştım listeden :p

Forumda insan zamanla umursamamak gerektiğini öğreniyor, ona göre hakaret bile yesen sakin kalıyorsun ama bazen bir sinir stres anında normalde fazla tepki göstermeyeceğin bir lafa fazla yükseliyorsun. Geçen de oldu böyle bir olay ama üstünde durmamak gerek.

Bir de şöyle bir şey var arkadaşlar, resmi kurumlarda bile insanlar birbirleriyle resmi yazışmalar yaparken yazılardan üslup çıkarımı yapıp karşındakinin seni küçümsediği, aşağıladığı hissine kapıldığın zamanlar oluyor. Halbuki yüz yüze ya da telefondan konuşunca öyle olmadığını görüyorsun. O da bir insani yanılgıdır aslında.

Yazının duygusuzluğu, o duygusuzluğu smileylerle giderme ihtiyacı...

yok. Çok büyük saçmalayan biri olmadıkça da olmaz. Fikir olarak yanlış düşünebilir ama aşağılayıcı lafları falan kaldıramam. Şimdiye kadar olmadı neyse ki.

yok. Çok büyük saçmalayan biri olmadıkça da olmaz. Fikir olarak yanlış düşünebilir ama aşağılayıcı lafları falan kaldıramam. Şimdiye kadar olmadı neyse ki.
Bırak aşağılayıcı lafları adamın babasına bile küfür ediyorlar...Adres ver desen uyarılıyorsun, küfür edersen o değil sen uçuruluyorsun, alttan alsan geri adım atmış oluyorsun böyle işe onun için engel can'dır...Misss iyi başına gelmemiş gelmez inşallah...

Geri
Üst Alt