forumda engellediklerimiz?

Öyle bir huyumu var
hayır sadece 3 kişiyi engelledim moderasyon istiyor ikili tartışma olmasın diye zira ben geri adım atmam karşı tarafın kurşunu bitince bazıları misal o 3 arkadaş küfür ettikleri için iş çirkinleşiyordu sadece küfür edenleri engellerim ki 1 hafta olmadı engelleyeli ama hemen doruk mal bulmuş mağribi gibi gelip bu başlığı açtı ki karşıtlarım ona like versin :)

hayır sadece 3 kişiyi engelledim moderasyon istiyor ikili tartışma olmasın diye zira ben geri adım atmam karşı tarafın kurşunu bitince bazıları misal o 3 arkadaş küfür ettikleri için iş çirkinleşiyordu sadece küfür edenleri engellerim ki 1 hafta olmadı engelleyeli ama hemen doruk mal bulmuş mağribi gibi gelip bu başlığı açtı ki karşıtlarım ona like versin :)
Ne likeymis yahu... Cocuk gibisin, bana sagolsun herkes like veriyor.. tum forum mu sana karsit?

Hadi karsit diyelim.. ben tek hepiniz gelin mi diyorsun.

Bak benim uslubumu bozdurtma., sna burda bir laf ederim forum icinr cikamazsin

Ne likeymis yahu... Cocuk gibisin, bana sagolsun herkes like veriyor.. tum forum mu sana karsit?

Hadi karsit diyelim.. ben tek hepiniz gelin mi diyorsun.

Bak benim uslubumu bozdurtma., sna burda bir laf ederim forum icinr cikamazsin
Ya bırak sıfır biri izliyorum bu arada tüm ünal aysal biatçılarının hepsine karşı ben tek...bu sadece meydan okuma değil ki mart ayından beri bu böyle her gün onun için alakasız bahanelerle üstüme geliniyor esas mesele ünal aysalı rezil etmem her seferinde...bir de arada senin gibi belalılarım var 2-3 kişi ki sen onların genel müdürüsün vesselam...

Atatürk düşmanlığı yapan dangalak bir de utanmadan tekrar gelip yalan dolanla ortam yapmaya çalışıyor.

Çağrı Atabey daha çok benziyordu yav Fuat şizosuna.

Resim_1406361847.jpg

Fuat şizosu kim be tanımıyorum öyle birini !!! Bende birilerini birisinin feyki olmakla suçlayacağım bundan sonra artık.

Geri
Üst Alt