Oğuzhan Sesko
Tek Yumruk
- 11 Ağustos 2009
- 66.409
- 70.755
- 4.918
Püns
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yengeye selamlar,hürmetler ama seni döverim. Fotoğrafı merak ettim acaba hangisiydi.Normalde forumda özelden sevdigim dostlarimin bayramini kutlarim. Lakin bu bayram farklı. Kadim dostum @Emrah Duvar mizah konusunda beni 18+ bir resimde tagledi ve ben tam bu esnada hanıma yakalandım. Haliyle hanim dostumun kulağını epeyi çınlattı ve dostumu engellememi istedi. Işler epeyi karıştı haliyle.
Bu sebeptendir ki dostumun bayramini bu yoldan kutlamak isterim. Siz ulastirirsiniz ♡
@Emrah Duvar
Yengeye selamlar,hürmetler ama seni döverim. Fotoğrafı merak ettim acaba hangisiydi.
Senin de bayramın kutlu olsun freudcum
Kendi konunun dışına çıkma lüften!Bu arkadaşı engelleyin baltacıdır
Kendi konunun dışına çıkma lüften!
Cebinde akrep mi var kardesim. Ver çocuğa 200 lira@Emre Ersoy u engelledim. Para isteyip duruyor milletten. Salça olmasın bana da.
Sen ne kadar verdin yin-yang?Cebinde akrep mi var kardesim. Ver çocuğa 200 lira
NIYE engelledin boynu bükük kalmıştır şimdi.
BEN ona pastırma verdim. Bilirsin pastırma çok pahaliSen ne kadar verdin yin-yang?
1500 attımCebinde akrep mi var kardesim. Ver çocuğa 200 lira
Mod olduğu zamanlar sürekli sg yazıyordu. Ben bir iki kere yazınca alınganlık yapmıştı. Sonrasında engeli bastım.NIYE engelledin boynu bükük kalmıştır şimdi.
Güzel atiyorsun bilirim1500 attım
Emre'nin Danyal'ın peşinde adanmış bir hayat olması hususunda ki fikirlerin?@Emre Ersoy u engelledim. Para isteyip duruyor milletten. Salça olmasın bana da.
Sanada dadanabilir kapıları kilitleEmre'nin Danyal'ın peşinde adanmış bir hayat olması hususunda ki fikirlerin?
Emre'nin Danyal'ın peşinde adanmış bir hayat olması hususunda ki fikirlerin?
Yaptım say.Yapaman