forumda engellediklerimiz?

Görüşlerine kıymet verdiğim bir avuç insan harici forumun(devamlı yazan kimseler) üçte ikisi falan engellidir bende. Bir post bile zeka seviyesi ve bilgi-birikim hakkında çıkarım sağlamaya yeterli , dolayısı ile tahammülsüz bir insan için engel imkanı bulunması bir nimet. Burada 10 yılı devirmiş biri olarak hiçbir dönem son iki seneki korkunç kalitesizliğe düşmediğini söyleyebilirim forumun zira kimi engellediysem son bir sene içerisinde engelledim. Toplumun genel durumunun kötüye gidişi ve psikolojik çöküşü buraya da yansımış durumda.

zaman zaman ciddiye aldıgım,o zamanlarda da insanı dibe çeken tuhaf bi yer bu forum.gercek hayatta muhattap olmadıgın,belki olmayacagın türden insanlar gelip sana sen şöylesin,böylesin diyo zerre fikir sahibi olmadan hakkında.2015e kadar falan tahammulsuz ve dişe diştim belki ama dalaşmamaya dikkat ettim.tartıstıgım varsa da fenerli falan sanmısımdır muhakkak.

son dönemde ise 2 kez falan saçmasapan muhabbetlerin içine buldum kendimi,o zamanda ciddi sinirlendim.onun dısında kimsenin zekasıyla,düşüncesiyle alay edip küçümsediğim ve engellediğim olmamıstır,olmaz da.

engellediğim cogu kişinin engelini kaldırdım

Geri
Üst Alt