forumda engellediklerimiz?

Hiç bir listede yokum. Mesaj/puan oranıma bakarak forumda ne kadar sevildiğimi görebilirsiniz. teşekkürler forumdaş renktaşlar
kalpleri galatasarayla atanlara selam olsun

Dost meclisinde insan insanı engeller mi

Oldu ya diyelim ki dost iken düşman düştük insanın dostundan çok düşmanının ne dediğini gözetmesi daha mühim değil mi

Dost kim
Düşman kim
Engel nerede
Engelin hangi tarafında kalıyor doğru
Ya da diğer taraf büsbütün yanlış mı ki

Ehh

Tahammüllü olun tahammüllü, forumlar özellikle gerçek şehir forumları her türden insanın her türlü fikri dillendirebildiği halk meydanlarıdır, madem buradasınız birbirlerinizin fikirlerine saygı çerçevesinde katlanmayı bilin, hoşlanmadığınız bir fikre karşı gözlerinizi ve kulaklarınızı kapattığınızda o fikrin ve sahibinin yok olduğu yanılsamasına çocukca düşmeyi de bırakın

Ezcümle adam olun len

Classic Film Samurai Cinema GIF by Turner Classic Movies

Bizim bildiğimiz anne kavramı kutsaldır. Ağzından çıkanı kulağı duymayan bi tane müptezeli engelledim, karaktersiz soytarı seni, ota boka ana bacı karıştıran birisi adam değildir, bir gün kucağa alırlar böylelerini, belasını benden bulmasın şu saatten sonra muhatap olmayacağım

Bizim bildiğimiz anne kavramı kutsaldır. Ağzından çıkanı kulağı duymayan bi tane müptezeli engelledim, karaktersiz 11li soytarı seni, ota boka ana bacı karıştıran birisi adam değildir, bir gün kucağa alırlar böylelerini, belasını benden bulmasın şu saatten sonra muhatap olmayacağım
kim la o

Bizim bildiğimiz anne kavramı kutsaldır. Ağzından çıkanı kulağı duymayan bi tane müptezeli engelledim, karaktersiz soytarı seni, ota boka ana bacı karıştıran birisi adam değildir, bir gün kucağa alırlar böylelerini, belasını benden bulmasın şu saatten sonra muhatap olmayacağım
Kim o üstat?

Geri
Üst Alt