Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 18.265
- 21.173
- 2.663
16 kişi daha gider biz kalırızSen benim kardeşimsin ama adminlerden aldığım bilgi bu.
Postlarımı sadece 17 üye görüntülüyormuş.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
16 kişi daha gider biz kalırızSen benim kardeşimsin ama adminlerden aldığım bilgi bu.
Postlarımı sadece 17 üye görüntülüyormuş.
Seni sevmeyen adamın terapiye ihtiyacı vardır.Beni engelleyen aktif olarak 40 üye var. Naptım size be naptımm
Seni sevmeyen adamın terapiye ihtiyacı vardır.
İyi ki varsınız kardeşlerim16 kişi daha gider biz kalırız
Boş ver yanında olan dostların sana yeter.Beni engelleyen aktif olarak 40 üye var. Naptım size be naptımm
Salih salihoğlu
Mod olmasam inan ki ben de engellerdim.Beni engelleyen aktif olarak 40 üye var. Naptım size be naptımm
Mod olduğun sürece burda durup, seni rahatsız etmeye devam edeceğim.Mod olmasam inan ki ben de engellerdim.
O kadar enfes postların ve like sayıların var ki… gördükçe hasetle bakıyorum
kim la oBizim bildiğimiz anne kavramı kutsaldır. Ağzından çıkanı kulağı duymayan bi tane müptezeli engelledim, karaktersiz 11li soytarı seni, ota boka ana bacı karıştıran birisi adam değildir, bir gün kucağa alırlar böylelerini, belasını benden bulmasın şu saatten sonra muhatap olmayacağım
Kim o üstat?Bizim bildiğimiz anne kavramı kutsaldır. Ağzından çıkanı kulağı duymayan bi tane müptezeli engelledim, karaktersiz soytarı seni, ota boka ana bacı karıştıran birisi adam değildir, bir gün kucağa alırlar böylelerini, belasını benden bulmasın şu saatten sonra muhatap olmayacağım