Burak Karaduman
Büyük Kaptan
- 25 Haziran 2012
- 20.479
- 5.106
- 1.408
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İlk mesaja nasıl inilir doruk bi bot ayarlar mısın2010 yılından:
Türk Telekom Arena Vefa Borcumuz..
Rahmetli Özhan Canaydın'ın Yeni stadla ilgili projeleri anlattığında hep aynı masallar demiştik takımımız yıldız oyuncu alamıyorken sahsen stadın hayal olduğunu düşünmüştüm.. Adnan polat her kötü gidişte her ne kadar ışıktan bahsetsede.. tünelin sonundaki ışığı henüz göremesekte ışığı yakanın...www.gscimbom.com.tr
Daha eskisi de vardı hatta emojilerle falan alakalı birşeydi. @Aysel Aydın ile görsel konular üzerine yarışırdık. O zamanlar henüz liseli falandım ve cinsiyetim karakterim daha tam oturmamıştı.
tatlı rekabetimizden o galip ayrılmıştı ben ise gittiğim yolun yol olmadığını anlayıp görsel konulara tamamen son vermiştim.
.İlk mesaja nasıl inilir doruk bi bot ayarlar mısın
Ben geçmişi görüyorum ya komikti dursaydı
onu bilemem dostum ama forumun yeni db sinde açılan ilk 5 konuyu bulabilirimİlk mesaja nasıl inilir doruk bi bot ayarlar mısın
SELECT `thread_id` FROM `xf_thread` WHERE `user_id` = 1 AND `discussion_state` = 'visible' ORDER BY `post_date` ASC
Yanlış yerlere falan girip database i yakmayalımonu bilemem dostum ama forumun yeni db sinde açılan ilk 5 konuyu bulabilirim
1 - https://www.gscimbom.com.tr/threads/1 => boş muhtemelen deneme yapıldı ve silindi.
2 - Football Manager 2009 Hikayeleriniz ve Daha Fazlası
3- Fenerbahçe Hakkındaki Tüm Konular [Lütfen Başka Başlık Açmayınız!]
4 - #99 Harry Kewell | Arşiv
5 - #15 Milan Baros | Arşiv
MySQL erişimin varsa aşağıdaki kod ile üyenin ilk mesajını bulabiliyormuşsun
Kod:SELECT `thread_id` FROM `xf_thread` WHERE `user_id` = 1 AND `discussion_state` = 'visible' ORDER BY `post_date` ASC
Halen bilmiyorsun
ucuz bir yorum olmus tebriklerHalen bilmiyorsun