Gökmen Özdemir maç önü "Melo ve Eboue %90 geldi" demiş

Cevap: Gökmen Özdemir maç önü "Melo ve Eboue %90 geldi" demiş

Eboue beğenilmiyor mu ? :) Komik...

[video=youtube;vU3anKDipSw]https://www.youtube.com/watch?v=vU3anKDipSw&feature=related[/video]

:D:D

Eboue için ilk başta ben de biraz gereksiz diye düşünmüştüm ama sağ kanat çok zayıf.O yüzden Eboue bize lazım.

Melo gibi bir adam zaten farz oldu bu takım için.Ama asıl sorun 4-4-2 oynarken orta sahanın zayıf kalması.O sevdadan vazgeçsek de klasik 4-5-1'e geçsek ve bir tane de 10 numara alsak şu takıma kimse tutamaz o zaman bizi.

siyah forma çok kötü görünüyor. çok düz, keşke sarı tonlar daha çok kullanılsaydı.

katalog forma olduğu için 2.bir desenle renk ilave edilemiyor katalog forma adı üstünde tasarımın rengini değiştirerek sadece takımlara giydiriyorlar..

eboue inş gelir ya hep beyenmişimdir hamit in zenci versiyonu nereye koysan oynuyor adam..

Abi sağ bek için eboue gibi kaliteli bir adama gerek yok. Sabri bence orta açamaması hariç iyi bek,ujfalusi de sağ bek oynayabiliyor, bide uğuru geri al yeter artar. ama sol bek dünkü maçta da görüldüğü üzere çok vasat kalıyor. Kesin transfer lazım görünen o ki olmayacak kısmet artık:) Melo da bence yerinde transfer dünkü maçı baz olarak söylüyorum savunma yönü ağır basan bir orta saha lazım bize kallström selçuk varken çok da gerekli değil melo daha yerinde. Ama gönül ister ki cambiasso olsun. Bu gönül defans chivu forvete de drogba da istedi ama :(

Art niyetli degilim :) . FB'nin oyuncusu olsa da Niang kariyerli bir oyuncudur ayrica gayet iyi bir forvettir . Fakat bence onun bonservisini de cok fazla verdi FB . O yastaki ''O'' oyuncu bence o kadar etmezdi .

Niang a kariyerli dersin Muslera nın kariyerini sorgularsın.

Niang fransada marsilyada 6 sezon oynamış normal bir topçu işte. fransa liginde ortalama oynayan fiziğine hakim güçlü bir topçu. Milli takım ve avrupa kupaları tecrübesi olan oyuncu. Yaşı 32.

Musleranın bu kariyerden tek eksiği yaşı genç olmasından dolayı daha az maç oynamış olması. Oynadığı üst düzey maçlar Niang ın oynadığı üst düzey maçlara hemen hemen eşittir belki de.

Eboue gelirse stoper oynar?

Sabri-Ufo-Ebo-Kazmalardan teki

Körmusun, soru isareti koydum yanina.

Niang a kariyerli dersin Muslera nın kariyerini sorgularsın.

Niang fransada marsilyada 6 sezon oynamış normal bir topçu işte. fransa liginde ortalama oynayan fiziğine hakim güçlü bir topçu. Milli takım ve avrupa kupaları tecrübesi olan oyuncu. Yaşı 32.

Musleranın bu kariyerden tek eksiği yaşı genç olmasından dolayı daha az maç oynamış olması. Oynadığı üst düzey maçlar Niang ın oynadığı üst düzey maçlara hemen hemen eşittir belki de.

Niang 6 sezon oynamis normal bi topcu degildi . Fransa'nin en etkili bir kac forvetinden biriydi . Bu kadar tarafli yorum yapmayalim . Ayrica ben Niang iyi transferdir Muslera kotudur demedim . Neyse biz bu konuyu dun kapadik MELO ve EBOUE'yle devam bu konuda .

Umarım gerçekleşir transferler ;)

Sol bekde Hakan Balta oynarken sağ beke Sergio Ramos'u da alsanız olmaz o iş.

Alırsın Sabri'nin arkasına sezonda 8-10 maç idare etcek bir bek geçersin. Önce boş olan mevkileri doldurmak lazım.

Bu takımın yaratıcı orta sahası yok, zehir gibi bir sağ açığı yok, oyunu yönetcek bir stoperi yok, sol beki zaten söylemiyorum rakip takım oyuncusu gibi.

Sabri varken sağ beke takviye yapmak böyle eksikleri bol bir takıma, maddi sıkıntıya ve yabancı sınırlaması dolayısıyla kadro sıkıntısına sahipseniz açıkcası saçma geliyor. Ha diyosanız Eboue sağ kanat da oynuyor o zaman ben de derim ki üretken oyuncusu bu kadar kısıtlı bir takımda alacağınız sağ kanat oyuncusu en az bir Keita olmalıdır.

Hala sağ beke ihtiyacımız yok deniyor.Orada sadece 1 adam var o da sabri! Uyanın artık beyler

tamam solbek berbatta sağ bek daha da kötü durumda.1 adam var ya :D

Eboue, Gago güzel olurdu.

Bizim evvela bir ful defansif birde ful ofansif oynayacak iki orta saha oyuncusuna ihtiyacımız var. Sonra sırasıyla solbek, sagbek ve stoper bakmalıyız.

Sol bek bu dönemlik kalacak galiba. O da kalsın Ocak'ta ne bekleyeceğiz yoksa. Sıkılırız bakın. :asd:

Bizim evvela bir ful defansif birde ful ofansif oynayacak iki orta saha oyuncusuna ihtiyacımız var. Sonra sırasıyla solbek, sagbek ve stoper bakmalıyız.

Fatih hoca 4 4 2 taktiği oynuyor.Ofansif orta saha almıyacak bence.Öncelikli olarak sağ kanada çok iyi bir adam,orta sahaya cambi,lucho tarzında bır adam gerekli.

transferler iyide 4 4 2 ne yaaa..

Geri
Üst Alt