Burak ÇELİK
10 Numara!
- 21 Ocak 2011
- 10.186
- 908
- 1.428
ryan giggs (harun arda)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yoo.. Hayri şuan aramızda.
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Yaktai kumanovski. Gsc humania ekibi tarafindan harcanan bir cengaver.. oysa o hak ve dogrulugu konusurdu..
Pardon neydi ismi Mümtaz Ali...?
Bu sen misin yoksa?
Yektaya hiç merhamet etmemiştik renkdash o dönem, ışıklar içinde uyusun.Yaktai kumanovski. Gsc humania ekibi tarafindan harcanan bir cengaver.. oysa o hak ve dogrulugu konusurdu..
Bu kardeşimiz çok iyi niyetli, engelli bir kardeşimizdi.Bu sen misin yoksa?
Ben o dönemler yoktum da zaman zaman geçmiş konulara göz atmışlığım var. Gözlüklü bi arkadaş mıydı? Bi de galiba Mustafa Gürpınar ile bi yakınlığı vardı sanki. Yoksa başkasıyla mı karıştırıyorum?Bu kardeşimiz çok iyi niyetli, engelli bir kardeşimizdi.
Yektaya hiç merhamet etmemiştik renkdash o dönem, ışıklar içinde uyusun.
SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben o dönemler yoktum da zaman zaman geçmiş konulara göz atmışlığım var. Gözlüklü bi arkadaş mıydı? Bi de galiba Mustafa Gürpınar ile bi yakınlığı vardı sanki. Yoksa başkasıyla mı karıştırıyorum?
Eskiden forum daha küçükmüş ama baya sıcakmış. Benim üye olduğum dönemler de baya sıcaktı da ondan öncesi daha farklıymış yine...
Ha o zaman o organizasyondan bi resim olabilir Mustafa Gürpınar ile olan fotoğraf. Forum adminlerindendi Mustafa abi.Evet doğru hatırladın gözlüklü bir kardeşimizdi bir sefer organizasyonada katılmıştı, normal şartlarda evden pek çıkamayan birisiydi. Diğerini hatırladım ama adını çıkaramadım kardeşim.