Forumda Uzun Yıllar Vakit Geçirmiş Olup da Artık Aramızda Olmayan İsimler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaktai kumanovski. Gsc humania ekibi tarafindan harcanan bir cengaver.. oysa o hak ve dogrulugu konusurdu..

Bu kardeşimiz çok iyi niyetli, engelli bir kardeşimizdi.
Ben o dönemler yoktum da zaman zaman geçmiş konulara göz atmışlığım var. Gözlüklü bi arkadaş mıydı? Bi de galiba Mustafa Gürpınar ile bi yakınlığı vardı sanki. Yoksa başkasıyla mı karıştırıyorum?

Eskiden forum daha küçükmüş ama baya sıcakmış. Benim üye olduğum dönemler de baya sıcaktı da ondan öncesi daha farklıymış yine...

Ben o dönemler yoktum da zaman zaman geçmiş konulara göz atmışlığım var. Gözlüklü bi arkadaş mıydı? Bi de galiba Mustafa Gürpınar ile bi yakınlığı vardı sanki. Yoksa başkasıyla mı karıştırıyorum?

Eskiden forum daha küçükmüş ama baya sıcakmış. Benim üye olduğum dönemler de baya sıcaktı da ondan öncesi daha farklıymış yine...

Evet doğru hatırladın gözlüklü bir kardeşimizdi bir sefer organizasyonada katılmıştı, normal şartlarda evden pek çıkamayan birisiydi. Diğerini hatırladım ama adını çıkaramadım kardeşim.

Evet doğru hatırladın gözlüklü bir kardeşimizdi bir sefer organizasyonada katılmıştı, normal şartlarda evden pek çıkamayan birisiydi. Diğerini hatırladım ama adını çıkaramadım kardeşim.
Ha o zaman o organizasyondan bi resim olabilir Mustafa Gürpınar ile olan fotoğraf. Forum adminlerindendi Mustafa abi.

Hayri Cund davasini satmistir :D

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hayrinin modluğu 1 hafta sürmez varmı arttıran?

Hayri mod mu oldu? Vatan millet sakarya edebiyatini dilinden dusurmeyen adminimsilerden beklenen hareket..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt