Forumda Uzun Yıllar Vakit Geçirmiş Olup da Artık Aramızda Olmayan İsimler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şimdi aklıma geldide murat terim diye bir üye vardı yazdıklarından hiçbirşey anlaşılmıyordu...

Bi gün Yasin Şimşek diye bir üye vardı falan diye yazacaklar bu foruma.

Fuat Ölmüşgillerden çıkıp " La bendim o " diyecek. :38573: Ya da tam tersi...

Fazla eski degil ama Ceyhun Kolos diye biri vardi, cok sinir ediyordu beni. Terimin en büyük fedailerinden biriydi.

Ona ne oldu? Süresiz ceza mi aldi yoksa?:D

Fazla eski degil ama Ceyhun Kolos diye biri vardi, cok sinir ediyordu beni. Terimin en büyük fedailerinden biriydi.

Ona ne oldu? Süresiz ceza mi aldi yoksa?:D

kendisi benim facemde ekli 6-7 senelik netten arkadaşım bu foruma beraber üye olmuştum eski adı mustafa yavuzdu ban yeyince bu isimle geldi :)

ceyhun kolos renkli biriydi keşke banı açılsa

Fatih Mehmet Han 'a ne oldu.

2.Beyazıd geçti yerine diyeni fururum. :38573:

Hadi Mehmet YOLAL nedir ?

GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Salman çok kraldı oyle aşırı samimiyet olmasada kafalar uyuşuyordu çok üstüne gittiler

Birde dunya turuna cıkan alemdar bey vardı öldü mü kaldımı acaba yollarda

Ve son olarak kamil abi vardı meslektaşım onuda göremiyorum ne zamandır

Son düzenleme:
Eski forum dinazorlarından birkaç kişi görebildim, Esenler tayfasındada bir tek Refik Akkülah kalmış . Önceden Asy Forumunda yazılan yazının bir kıymeti olur okunur karşı cevap alınırdı. Şimdi çok değer verilesi bir görüş kum taneleri arasında kaybolup gidiyor.

Nice Tv yorumcularına taş çıkaracak futbol seviyesinde konular olurdu.
Bizi unutmuşsun Ömer :) Gerçi isim falan da değişti foruma da yazdığım yok pek tabi.

Bizi unutmuşsun Ömer :) Gerçi isim falan da değişti foruma da yazdığım yok pek tabi.

Unutmadım namık kardeşim yoksun sandım sadece, Halit ağabey , Tamer .. Arenanın açılış sezonunda gsc olarak aldığımız kombinecilerden de pek kimse kalmamış :)

Unutmadım namık kardeşim yoksun sandım sadece, Halit ağabey , Tamer .. Arenanın açılış sezonunda gsc olarak aldığımız kombinecilerden de pek kimse kalmamış :)
Statta devam ediyorlar aslında da işte iş güç olunca hepimizin uzaklaştık zamanla ister istemez. :)

Yoo.. Hayri şuan aramızda.

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt