Aydın Aslan
Berlin Panteri
- 24 Kasım 2008
- 42.412
- 23.651
- 2.698
Nevizade Sakinleri nerdesiniz ?
Fazla şey yapma al aşağı olursun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nevizade Sakinleri nerdesiniz ?
Fazla eski degil ama Ceyhun Kolos diye biri vardi, cok sinir ediyordu beni. Terimin en büyük fedailerinden biriydi.
Ona ne oldu? Süresiz ceza mi aldi yoksa?![]()
kendisi benim facemde ekli 6-7 senelik netten arkadaşım bu foruma beraber üye olmuştum eski adı mustafa yavuzdu ban yeyince bu isimle geldi![]()
Mustafa Yavuz da tanidik geliyor, sanirim burada denk geldim bir kac kere![]()
Serdar Burak Polat Budak Onur Şahan Oktay Kara Necmettin Ersoy Mustafa Yavuz Mehmet Ocak Mehmet Ali Yıldırım Levent Celikel hakan albayrak Hadi Mehmet YOLAL Fatih Bakan Ekber Ekşi devran kara Deniz Seyman Ceyhun Kolos Ceyhun ERİM bilge kağan Çağlar Akarca İbrahim Ethem Yüksel Atakan Tokmak Arkın Seven askin.turan Arda Yilmazz Arda Sarica Ali Güler adnan akgül Abdullah Turan
GSC SEHITLERINE AGLIYOR
onlar devrim yolunda sehit düsmüstür
@Serdar Burak @Polat Budak @Onur Şahan @Oktay Kara @Necmettin Ersoy @Mustafa Yavuz @Mehmet Ocak @Mehmet Ali Yıldırım @Levent Celikel @hakan albayrak @Hadi Mehmet YOLAL @Fatih Bakan @Ekber Ekşi @devran kara @Deniz Seyman @Ceyhun Kolos @Ceyhun ERİM @bilge kağan @Çağlar Akarca @İbrahim Ethem Yüksel @Atakan Tokmak @Arkın Seven @askin.turan @Arda Yilmazz @Arda Sarica @Ali Güler @adnan akgül @Abdullah Turan
GSC SEHITLERINE AGLIYOR
Bizi unutmuşsun ÖmerEski forum dinazorlarından birkaç kişi görebildim, Esenler tayfasındada bir tek Refik Akkülah kalmış . Önceden Asy Forumunda yazılan yazının bir kıymeti olur okunur karşı cevap alınırdı. Şimdi çok değer verilesi bir görüş kum taneleri arasında kaybolup gidiyor.
Nice Tv yorumcularına taş çıkaracak futbol seviyesinde konular olurdu.
Bizi unutmuşsun ÖmerGerçi isim falan da değişti foruma da yazdığım yok pek tabi.
Statta devam ediyorlar aslında da işte iş güç olunca hepimizin uzaklaştık zamanla ister istemez.Unutmadım namık kardeşim yoksun sandım sadece, Halit ağabey , Tamer .. Arenanın açılış sezonunda gsc olarak aldığımız kombinecilerden de pek kimse kalmamış![]()