Forumda Yaşadığınız En Garip Olay?

Skor tahmini ile futbol bilgisi ölcülmesi.

Ya da daha garibi geldi aklima, transfer nöbetinde Mancini dönemi miydi ne biri bana "Terimci" demisti.

Bana.

Hakan Delikanlı karşimin Fb li kuşlara küfür ettirmesi

Hatta bir manyak dadanmıştı foruma forumca bir linkten transfer söylentisi olan futbolcuyu takip ediyorduk

Sanırım M.Benitez olması lazım,fbli manyak oranın da chatine gelip Hakana küfürler savurmuştu :ROFLMAO::ROFLMAO:

Hatta bir manyak dadanmıştı foruma forumca bir linkten transfer söylentisi olan futbolcuyu takip ediyorduk

Sanırım M.Benitez olması lazım,fbli manyak oranın da chatine gelip Hakana küfürler savurmuştu :ROFLMAO::ROFLMAO:

Macin yayinlandigi link'in chat bölümünden bahsediyorsun herhalde degil mi?

Ben de hatirliyorum bunu :D

Peki ama neden?

Ahahah M. Benitez linkini ben bulmustum hic unutmam

Aklima Aydin'a attigim mektup geldi yaklasik 1 sene evvel

1533774650220.webp
gencler birliğinden son dkda yedigimiz golden sonra bunu yazdım.fernandonun bjk macında ön plana cıkacagını bilmiyodum,sadece yazmam gerektiğini hissettim ve böyle yazdım.bjk macından önce rüyamda fernandonun ve biizmkilerin kol kola girdiğini gülümsediklerini gördüm.fatih terim mutluydu ve üzerinde 1453 istanbul tişörtü vardı.böyle şeyler hep oluyo bana

1- 2012 ya da o civar olmasi lazim Selen Olsen isimli Danimarkadan katildigini soyleyen bir uyenin kiz degil erkek cikmasi. Kendisi minimum 5 paragraf yazi yazar butun politik tartismalara girerdi millet de takilirdi buna

2- Alemdar Ibaret isimli efso uyenin dunyayi gezme planlari, bir de esekli bir olayi vardi ama tam hatirlamiyorum sonra kendisi tehditler savurarak ayrilmisti diye hatirliyorum

3- Berkay isimli bir uyenin iddiadan buldugu bi taktikle burda insanlara felaket para kazandirmasi

Geri
Üst Alt