Forumda Yaşadığınız En Garip Olay?

Garip sayılır mı bilmiyorum ama herkesin birbirinden fotoğraf istemesi, bazılarının adres istemesi benim çok garibime gitmişti.

üye olup 75 civarı ileti göndermiştim, bir yıl kadar sonra yeniden geldim ama 75'in adı vardı kendi yoktu. sonra bir gece ansızın yeniden ete kemiğe büründü. korku filmi gibi!

Alpayın 20li yaşlarda çıkması, büyük ihtimale haberi yok ama ben alpayı 30lu yaşların sonunda zannediyordum, epey bir sürede öyle sandım ve ona göre diyalog kurdum. Gerçeği öğrenince baya şaşırmıştım 3 4 sene önce oluyor bu.

Haa iki olay daha var, bir tanesi tez yazmasına yardımcı olduğum herifin işi bittikten sonra teşekkür bile etmeden ortadan kaybolması adı selim miydi selman mıydı neydi... Diğeri de öm atıp sen feyizli bir abimize benziyorsun sence 31 mi çekeyim yoksa yatayım mı ne demişti tam hatırlamıyorum ikinci dediğini, gecenin bir saatinde böyle bir öm gelince şaşırmıştım tabi bu da ali bilmem neydi.

Sen ne cevap verdin peki yaşlı kurt ?

Alpayın 20li yaşlarda çıkması, büyük ihtimale haberi yok ama ben alpayı 30lu yaşların sonunda zannediyordum, epey bir sürede öyle sandım ve ona göre diyalog kurdum. Gerçeği öğrenince baya şaşırmıştım 3 4 sene önce oluyor bu.

Haa iki olay daha var, bir tanesi tez yazmasına yardımcı olduğum herifin işi bittikten sonra teşekkür bile etmeden ortadan kaybolması adı selim miydi selman mıydı neydi... Diğeri de öm atıp sen feyizli bir abimize benziyorsun sence 31 mi çekeyim yoksa yatayım mı ne demişti tam hatırlamıyorum ikinci dediğini, gecenin bir saatinde böyle bir öm gelince şaşırmıştım tabi bu da ali bilmem neydi.

Fuattir kesin

Mehmet Topala maymun dedigim icin ismini hatirlayamadigim bir üye tarafindan irkcilikla suclanmistim.

2009'dan beri 3 defa ihraç edilmem ve son üyeliğimde GSE unvanının verilmesi de garip sayılabilir.

Geri
Üst Alt