Forumda Yaşadığınız En Garip Olay?

Sami Karakoç

İmparator
6 senedir burdayim.Yasadigim en garip olay kesinlikle ilkokul hocamla karsilasmak oldu.

Gecen yaz transfer doneminde basima geldi

Screenshot_20180809-005857.webp

Sagolsun hocam gecesinde pm atti
Helallestik :D

Hocam tahmin ediyorum ki sizin de basiniza gelen en garip olay budur?
@Serdar Tuncal

24 mayıs 2011de oynanan sivasspor -fenerbahce macı sonrası şike varsa ortaya cıksın demiştim.bi ara üyeliğim silindi.2 temmuz 2011de tekrar üye oldum.ertesi gün 3 temmuz 2011de şike ortaya çıktı.

Olay değilde bir oyuncu kıyası yaşandı asla unutamam.
İlk geldiğim seneydi 2014 kış. Malum stoper arıyoruz. Vidic gundemdeydi.

Ismini hatirlamadigim bir üyemiz Servet Çetin, Vidicten cok daha iyi oyuncu demişti

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

24 mayıs 2011de oynanan sivasspor -fenerbahce macı sonrası şike varsa ortaya cıksın demiştim.bi ara üyeliğim silindi.2 temmuz 2011de tekrar üye oldum.ertesi gün 3 temmuz 2011de şike ortaya çıktı.
Puhahaha olum sen nasıl bir adamsın yav

şuana kadar karşılaştığım en ilginç olay ismini yanlış anımsamıyorsam berkay isabetli denen arkadaşın 6-0 lık d.kiev-bjk maçını yanlışlıkla tahmin etmesi :)

Üstad Salman asılırken ailesine yakalanmıştı daha ilginç bir şey hatırlamıyorum.

Alpayın 20li yaşlarda çıkması, büyük ihtimale haberi yok ama ben alpayı 30lu yaşların sonunda zannediyordum, epey bir sürede öyle sandım ve ona göre diyalog kurdum. Gerçeği öğrenince baya şaşırmıştım 3 4 sene önce oluyor bu.

Haa iki olay daha var, bir tanesi tez yazmasına yardımcı olduğum herifin işi bittikten sonra teşekkür bile etmeden ortadan kaybolması adı selim miydi selman mıydı neydi... Diğeri de öm atıp sen feyizli bir abimize benziyorsun sence 31 mi çekeyim yoksa yatayım mı ne demişti tam hatırlamıyorum ikinci dediğini, gecenin bir saatinde böyle bir öm gelince şaşırmıştım tabi bu da ali bilmem neydi.

Alpayın 20li yaşlarda çıkması, büyük ihtimale haberi yok ama ben alpayı 30lu yaşların sonunda zannediyordum, epey bir sürede öyle sandım ve ona göre diyalog kurdum. Gerçeği öğrenince baya şaşırmıştım 3 4 sene önce oluyor bu.
Renktaş ben de seni kırklı yaşlarda sanıyor idim, bu yüzden bir ara abi demiştim.

daha bugün senin üyelik tarihine gözüm ilişmişti şaşırmıştım 3 temmuzdan bir gün önce olduğu için :)

Renktaş ben de seni kırklı yaşlarda sanıyor idim, bu yüzden bir ara abi demiştim.
Aynı hataya ferit de düştü büyük ihtimalle iki gündür abi aşağı abi yukarı, ne zaman farkedecek merakla bekliyorum. Kanks anlam7nda abi diyorsa başka tabi.

Geri
Üst Alt