- 21 Ocak 2010
- 72.819
- 51.244
- 5.003
Profil sayfanızda sol alt köşede yazar..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tam bir Doruk konusu
1

Şaşırtmadı
en çok ceza alan üyeler
daha önce bu bilgi profillerde var mıydı bilmiyorum şimdi dikkatimi çekti.. rekor kimdedir tespitiyle uğraşmayacağım ama benim gördüğüm kadarıyla demir bu işin başını çekiyorwww.gscimbom.com
nasıl 0Kağıt üstünde 2
Normalde 0
Keramettin gıcıklık yapıp birkaç saatliğine ban atmıştı iki defa.nasıl 0
bu ifade bana biraz abartı gibi geldiKeramettin gıcıklık yapıp birkaç saatliğine ban atmıştı iki defa.
6 k gibi cuzi mesaj sayısı olan bir üye için 2 ban aşırı fazla.Keramettin gıcıklık yapıp birkaç saatliğine ban atmıştı iki defa.
Kendisine sor. Yalan söylediğini görmedim. Bunda da söylemez. Birini hatırlar gibiyim. Maçın bir tanesinde maç süresince ban vermişti.bu ifade bana biraz abartı gibi geldi
O gece furkanın evinde ışıklar sönmemişti şimdi kendisinden dinliyoruz ban hikayelerini
demek ki foruma günlük girmiyorsunuz tugay bey bu da ban sebebidir g.olsunBan alindigi an, mesaj geliyormu? Benim 1 banim var ama hic mesaj gelmedi niye yedim diye. Tek bir moderatörden bir uyari mesaji var
barbara yengemize yakışıksız sözlerde bulunmuştum emrah admirime yakalanmıştımO gece furkanın evinde ışıklar sönmemişti şimdi kendisinden dinliyoruz ban hikayelerini
Ekli dosyayı görüntüle 133756
adminimiz mizahi yaklaşmış diye yorumladımKendisine sor. Yalan söylediğini görmedim. Bunda da söylemez. Birini hatırlar gibiyim. Maçın bir tanesinde maç süresince ban vermişti.
Mektup geliyor genelde, sana gelmedi mi?Ban alindigi an, mesaj geliyormu? Benim 1 banim var ama hic mesaj gelmedi niye yedim diye. Tek bir moderatörden bir uyari mesaji var