- 6 Eylül 2014
- 94.172
- 64.962
- 4.608
Sen küfür mu ediyorsun. Halbuki kibar birine benziyorsun.daha dikkatli davranıp küfürü azalttım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen küfür mu ediyorsun. Halbuki kibar birine benziyorsun.daha dikkatli davranıp küfürü azalttım
Maçlardan sonra kendimi tutamıyordumSen küfür mu ediyorsun. Halbuki kibar birine benziyorsun.
Alpay ban severde galibaRekor kimde admirim @Keramettin TANRIVERDİ
Hakkını doğru kullanmışsın bence üstat1 kez. Belhanda’ya sövmüş olabilirim, hatırlamıyorum.
Seninle Bursada hiç karşılaştık mı sevgili dostum?Memleketimin plakasında kalmak dileğiyle...
Sanmıyorum.Karşılaşmış olsak bile heybetim dolayısı ile tüymüş olabilirsin.Seninle Bursada hiç karşılaştık mı sevgili dostum?
Yıldırım ilçesinde büyüdü isen muhakkak dayağımı yemişsindir. Ya da artistlik yapıyor diye peşinden koştuğum sonra bıçak çekip beni kovalayan bebe sen miydin?Sanmıyorum.Karşılaşmış olsak bile heybetim dolayısı ile tüymüş olabilirsin.
Yavuz Selim tayfa olarak çok kişiyi kovaladık.Seni de aradan çıkarmış olabiliriz.Yıldırım ilçesinde büyüdü isen muhakkak dayağımı yemişsindir. Ya da artistlik yapıyor diye peşinden koştuğum sonra bıçak çekip beni kovalayan bebe sen miydin?
Rekor kimde admirim @Keramettin TANRIVERDİ
Yavuz Selim mi? Belalı adammışsın ahbabım saygılar sunarımYavuz Selim tayfa olarak çok kişiyi kovaladık.Seni de aradan çıkarmış olabiliriz.