Yasin Paçavra
10 Numara!
- 3 Nisan 2014
- 14.061
- 2.098
- 1.078
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
öyle birsey yazmismiyim? yoo. Necati,ujfa,engin,BURAK bunlara birseymi dedik
Beni de Terim öncesi Galatasaray ve Türkiye'yi Avrupa'da kupalar toplayan bir futbol ekolüyken Terim gibiler buna mani oluyormuş gibi hareket eden ve herşeyi küçük gören kesim biraz üzüyor.
Bu ülke tarihindeki tek Avrupa kupasını, tek finali, Avrupa şampiyonasını, orda yarı finali bu adamla gördü, yoksa bu işler bu ülke kafasının standardı diil. Terim gösterdi herkese ve yolu açtı. Bi de ona o gün güvenip yolunu açan yöneticiler. Bugün televizyonda hayatlarında hiçbir iş yapmadığı halde ahkam kesip insanları herşeyi küçümsemeye yönlendirem Mehmet Demirkol, Rıdvan Dilmen gibi vasıfsız tipler diil.
Evet kimse kulüpten büyük olmamalıdır, Terim hayranı da diilim ama kulübün kaderini değiştiren, büyük hizmette bulunmuş insanlar özel bir yeri ve saygıyı hakeder. Manchester United için Bobby Charlton ve Alex Ferguson neyse bizim için Derwall ve Fatih Terim odur. Fatih Terim saygıyı hakediyor.
Sneijderi istemedi , muslerayı istemedi dedin tamam sneijder 2 yada 3. istediği oyuncuydu ama alınınca ne yaptı yedeğe atmadı ya oynattı.
yok atsaydi bile. Bunlari ben demiyorum kendileri diyor zaten. Bak kendin dedin bile.
Senin gibi futboldan anlamayan caihller olunca maalesef uğraşıp duruyoruz.Konuyu açandan tut ısrarla yorum atan tüm kişilerin aysalcı ve troll olması(yalar,yasemin,recep) bu zümre için çok hüzün verici olmalı..İŞTE BU YÜZDEN SÜRÜNÜYORSUNUZ...![]()
İstememek farklı 2.yada 3.tercih farklı musap
Aysalcı? Lol'dKonuyu açandan tut ısrarla yorum atan tüm kişilerin aysalcı ve troll olması(yalar,yasemin,recep) bu zümre için çok hüzün verici olmalı..İŞTE BU YÜZDEN SÜRÜNÜYORSUNUZ...![]()
Konuyu açandan tut ısrarla yorum atan tüm kişilerin aysalcı ve troll olması(yalar,yasemin,recep) bu zümre için çok hüzün verici olmalı..İŞTE BU YÜZDEN SÜRÜNÜYORSUNUZ...![]()
Aysalcı? Lol'd
tapatalk
beni çok korkutmaktadırmt teknik direktöründen fatih diye bahsettim 1 dk geçmeden soyadını da eklemişler
konunun içinde en ufak eleştireni çapraz ateşe alıyorlar zaten :neglected:
aysalcilar bitti şimdi bunlar basladi
zulüm 1953'te başladı![]()