forumdaki fb ve bjklileri tespit komisyonu girişimi

Gelip burada yenilsek de Okan'a sallasam diye pusuda bekleyen göbüşcanlardan Galatasaraylı taklidi yapan kuşlara kıyasla milyon kat daha fazla tiksiniyorum.

Gelip burada yenilsek de Okan'a sallasam diye pusuda bekleyen göbüşcanlardan Galatasaraylı taklidi yapan kuşlara kıyasla milyon kat daha fazla tiksiniyorum.
okana basta iyi salladim intere bedava gidip bizi sattigi icin, yalan yok. ki o dönemlerde cok iyi piyasasi vardi.

Biraz maç başlıklarını Okan Hoca'nın başlığını kurcala görürsün renktaş.

Maç başlamadan önce "Biz bunları her türlü yeneriz ama başımızda hoca yok" tarzı mesajlar. Maçtan sonrasını söylemeye gerek yok.
Kendimide arada gördüm renkdas. Bak kuş değilim onu soyleyeyim

Hoca kör göze çomak sokar derecede hamleler yaparsa eleştirmek hatta ağır eleştirmek normal.
Eleştiriyle ilgili inan hiçbir problemim yok. Hoca'yı yerden yere vur ki hak ediyor vurulmayı bazen. Hangimiz maçın 70. dakikasında kenarda Hoca'nın oyunu bizim gibi izlediğini gördüğü zaman sinirlenmez ki zaten.

Sorun takım yenilsin diye bekleyen tipler. Gerçekten böyleleri var.

hiç uğraşmaya gerek yok bence buraya üye olupta Galatasaraylı taklidi yapan febejekelilerin diye başlayan küfürlü cümleler kuracaksın bunu görüpte hala -Galatasaraylı gibi davranıyorlarsa o onların ar namus anlayışlarına kalmış

Yönetim olarak ana hedefimiz daha üyelik aşamasında bunları tespit edip mıhlamaktır. O yüzden yeni üyeleri sıkı denetimden geçiririz.

Bu denetimler sonucu @Recep Timur geçenlerde bir tane kuşu henüz yuvadan çıkmadan tespit etmiş ve yuvasına geri yollamıştır.

Saygılarımızla

Yönetim

Bir mal Galatasaray lı olmadığı halde burada ben Galatasaray lıyım diyebiliyorsa gereksiz bir adamdır. Hayatta hiç bir değeri falan olmayan bir soytarıdır. Geçiniz böyle insanlarla vakit kaybetmenin manası yok.

eskiden fenerbahçenin başarılı bizim ise başarısız olduğumuz dönemlerde çok fazla sızma oluyordu. şimdi ise aradan geçen zamanda üyeliği olan kuşlar değişime uğrayarak bizden biri oldular.

düşünsenize 3-4 sene hatta 6 sene önce şampiyon oluruz da biraz şu kedilerle dalga geçerim diye üye olan adam hala dalga geçmek için bekliyor. belkide neden beklediğini bile kendisinden saklıyor şuan forumdaki ortamı sevmiş ve bizler gibi bağımlısı olmuştur.

ben baya antuda takıldım ama hiç bir üyeliğimi 6 aydan fazla kullanmamışımdır. galatasaraylı dostlarımın arasında trollemek için bile olsa antuya girmek biraz koyuyordu çünkü insan kendisine şüphe ediyor ama onlar etmiyor. :rolleyes:
Bi çoğu muhtemelen doğru yoluda bulmuş olabilir 😂

Geri
Üst Alt