Necmi Koyuncu
Cezalı
- 5 Şubat 2018
- 17.446
- 12.538
- 1.133
bir kere de normal konu açBöyle sustururlar adamı.. Konumun içine ettin, seni uğur'suz herif..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bir kere de normal konu açBöyle sustururlar adamı.. Konumun içine ettin, seni uğur'suz herif..
Haber başlıkların dışındakiler şaşırtmadı alakasız başlıklarmış...teşekkürler doruk...seç beğen.. doruk ata tanrıverdi:Ç
MK da giden 5 6 k laykın hesabını yapıyorLikelar silinmese Hayri ve benim 100 binin üstünde olurdu bu gerçeği belirtmek durumundayım.
1 tane normal konu diyordun, 7 dakika döndün demek..Haber başlıkların dışındakiler şaşırtmadı alakasız başlıklarmış...teşekkürler doruk...
like sayısından cok like/post oranı onemli bence
Sen birinin ikinci üyeliği falan mısın?like sayısından cok like/post oranı onemli bence
Sen birinin ikinci üyeliği falan mısın?like sayısından cok like/post oranı onemli bence
2. günün like sıralaması ;
![]()
Osman Seden listede yokken nasıl bir anda 12 liğe fırlamış yuh yani
evet yeni olmama rağmen hatırlıyorum hayrinin 70.000 civarı idi sizinki de 2. filandı galibaLikelar silinmese Hayri ve benim 100 binin üstünde olurdu bu gerçeği belirtmek durumundayım.
Sen birinin ikinci üyeliği falan mısın?

Benim 1'e 1 idi dorukçum silinmeden önce...O açıdan baktık mı, sen zirveyi zorlarsın reyiz.
yok 7 saniye sürdü sürekli seni mi takip edeceğiz1 tane normal konu diyordun, 7 dakika döndün demek..
![]()
Ziyaaaaaaaaaaaaa.evet yeni olmama rağmen hatırlıyorum hayrinin 70.000 civarı idi sizinki de 2. filandı galiba
ziyalar kendi hakkında atarlar lütfen tekrar okuyunuz postuZiyaaaaaaaaaaaaa.
Hayır like sistemi 2011 gibi geldi ve 4 kez silinme oldu. Totalden bahsediyorum.evet yeni olmama rağmen hatırlıyorum hayrinin 70.000 civarı idi sizinki de 2. filandı galiba