Forumdaki Son Beğeni Durumları

10000 layki ilk alan kisiye 1 Damacana Raki veriyorlar diye duydum.

Damacana dahil.

Teşekkür ederim. Ben almayayım. Damacana sağlıklı değil. Ayrıca aklınızda bulunsun rakının boyutu arttıkça lezzeti düşüyor.

Teşekkür ederim. Ben almayayım. Damacana sağlıklı değil. Ayrıca aklınızda bulunsun rakının boyutu arttıkça lezzeti düşüyor.
Raki gurmesi degilim ama icine surekli bir kisiye kufredip videolar atiyorum.

Bu konudaki tecrubelerinize dayanarak sizce sebebi nedir?

Ekran_Al123123_nt_s.jpg

Paralel evren..

çok beğenim vardı bir gecede uçtu hepsi.

MK ya az like verin, dibime dayanmis az kaldi gececek beni :D

Ah ah 33 bin mi 35 bin mi ne like'im vardi hepsi uctu gitti.

@Hayri P. Cund'un arap atı gibi sonradan açılmasıyla 2.likte ki yerimizi kaptırdık, liderde farkı baya açtı Galatasaray gibi ya şampiyonsun yada değil kafasıyla 8.liğe doğru gidiyorum 3 4 falan bana göre değil.

Mesela @Kenan Ünal da bu konuda çok takıntı yapmış durumda. :unsure:

Bu konuda çok haklısın renktaş.. Eski üyelerin haksızlık yaşadığı su götürmez bir gerçek..

Bazı üyeler bu like işini iyice lobiye çevirdi.. İşleyişleri aynen şudur; "Sen benim mesajlarımı, iyi kötü ayırmadan destek çıkarsan, sana Likelar şelaledir."

Bunu uygulayan ve zirveyi zorlayan çok üye var... :confused: İnatla da isim vermiyorum @Uğur Güzel

Doğrudur, ama @Mustafa Kaya beyin aleyhine karşı bu kadar operasyon varken geçsen bile aldığı rakamlara bakarak onu her türlü daha başarılı bulurum.

Kendisinin sevenleri ben hariç forumda sessiz kalsalar da kendisi gönül dostudur. (y)

Teşekkür ederim Murat Bey. Gitgide büyüyeceğiz emin olun. Hak edenlerin cezasını bulacağı bir yer olacak GSC. Tek başıma çıktığım bu yolda 4 ay sonunda 2 kişi olduk; yılmamak gerek. Devam...

Teşekkür ederim Murat Bey. Gitgide büyüyeceğiz emin olun. Hak edenlerin cezasını bulacağı bir yer olacak GSC. Tek başıma çıktığım bu yolda 4 ay sonunda 2 kişi olduk; yılmamak gerek. Devam...
Şahsımı tarafınızda görmemeniz beni derinden etkiledi

Geri
Üst Alt