- 6 Şubat 2017
- 11.167
- 29.360
- 1.788
10000 layki ilk alan kisiye 1 Damacana Raki veriyorlar diye duydum.
Damacana dahil.
Teşekkür ederim. Ben almayayım. Damacana sağlıklı değil. Ayrıca aklınızda bulunsun rakının boyutu arttıkça lezzeti düşüyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
10000 layki ilk alan kisiye 1 Damacana Raki veriyorlar diye duydum.
Damacana dahil.
Raki gurmesi degilim ama icine surekli bir kisiye kufredip videolar atiyorum.Teşekkür ederim. Ben almayayım. Damacana sağlıklı değil. Ayrıca aklınızda bulunsun rakının boyutu arttıkça lezzeti düşüyor.
Raki gurmesi degilim ama icine surekli bir kisiye kufredip videolar atiyorum.
Bu konudaki tecrubelerinize dayanarak sizce sebebi nedir?
Teşekkür ederim. Ben almayayım. Damacana sağlıklı değil. Ayrıca aklınızda bulunsun rakının boyutu arttıkça lezzeti düşüyor.
Raki icince bir arkadasima kufrediyorum hatta bunu videoya alip kendisine atiyorum. Her seferinde ama :/Şu kısmı anlamadım; açar mısınız?
Aktif olsam kısa sürede ilk 3 e girerim, ama bunlar mühim değil bir kaç yıla aıfırlanır naaıl olsa. ?Bu konuda yarası derin bir renktaşımıza uzatalım mikrofonu @Mehmet Arslaner
![]()
Paralel evren..
Raki icince bir arkadasima kufrediyorum hatta bunu videoya alip kendisine atiyorum. Her seferinde ama :/
Bu konuda çok haklısın renktaş.. Eski üyelerin haksızlık yaşadığı su götürmez bir gerçek..
Bazı üyeler bu like işini iyice lobiye çevirdi.. İşleyişleri aynen şudur; "Sen benim mesajlarımı, iyi kötü ayırmadan destek çıkarsan, sana Likelar şelaledir."
Bunu uygulayan ve zirveyi zorlayan çok üye var... :confused: İnatla da isim vermiyorum @Uğur Güzel
Benim tek amacim Mustafa´yi gecmek.Mesela @Kenan Ünal da bu konuda çok takıntı yapmış durumda.![]()
Benim tek amacim Mustafa´yi gecmek.
Doğrudur, ama @Mustafa Kaya beyin aleyhine karşı bu kadar operasyon varken geçsen bile aldığı rakamlara bakarak onu her türlü daha başarılı bulurum.
Kendisinin sevenleri ben hariç forumda sessiz kalsalar da kendisi gönül dostudur.![]()
Şahsımı tarafınızda görmemeniz beni derinden etkilediTeşekkür ederim Murat Bey. Gitgide büyüyeceğiz emin olun. Hak edenlerin cezasını bulacağı bir yer olacak GSC. Tek başıma çıktığım bu yolda 4 ay sonunda 2 kişi olduk; yılmamak gerek. Devam...