Forumun Artık Tat Vermemesi

Eger bir eleştiri yapmak istiyorsan önce böyle saçma sapan başlik atmayacaksin. Tepki görüncede aglamayacaksin nokta.

Adama çok yüklenmişsiniz. Bırakın kendince eleştirisini yapsın. Kimseye hakaret etmeden özgürce eleştiri yapılmayacaksa konuşmayalım hiç. Benim şahsi görüşüm ise forum gayet keyifli ilerliyor ama konular biraz dağılmış olabilir, o konuda kısmen hak verebilirim.

Böyle cevaplar verip üyelerden tepki görünce laf etmemek lazım.

Eskiden az sayıda forum vardı ihtiyaç doğrultusunda genişletildi ama şu anda azaltılması daha uygun.

Ama hakkaten o sayfadan bölümlere girmek falan kaç bölüm varmış ki diye 3-4 yıldır ilk defa ana sayfaya baktım herhalde. Direk yeni mesajlara giriyoruz alışkanlık.

Eskiden az sayıda forum vardı ihtiyaç doğrultusunda genişletildi ama şu anda azaltılması daha uygun.

Ama hakkaten o sayfadan bölümlere girmek falan kaç bölüm varmış ki diye 3-4 yıldır ilk defa ana sayfaya baktım herhalde. Direk yeni mesajlara giriyoruz alışkanlık.

Katılıyorum. Biraz da bizden kaynaklanıyor. Bazen gereksiz konular açıyoruz malesef. Konu kirliliği de oluyor.

Begenmediginiz yada istemediginiz basliga girmeyin.

Sizi rahatsiz eden ve polemiklere ceken insanlari engelleyin.

Bu kadar buyutulecek bir durum yok.

Sent from my HTC One

şu başlıgı uplayan gsc haini ilan edilmedilir

Ne zamandır bu formdayım, 10 bine yakın post atmışım şu yaptığınız muameleye bak.Sadece her gün takıldığımız forumun daha iyiye gitmesi için görüş bildirdim.Site sahibinin örümcek kafalı olduğunu bilsem yapmazdım.

Bozuk üslup gençlerin en büyük sorunu. Yine derdini anlatmayı bırakıp belaltı vurmuşsun.

Eğer bu girişiminin ve üslubun yanıtı sağ üst köşedeki çarpı işaretidir dedim diye bana örümcek kafalı diyebiliyorsan, bunu bir kez daha düşünmeni öneririm.

Forumun artık tat vermediği kişilere özel sunabileceğimiz bir hizmet yok. Girmezler olur biter. Bunu kişiselleştirmemek lazım. Hem foruma girip hem de artık tat vermiyor deyince, ortadaki tek şey kötü reklam oluyor.

Geri
Üst Alt