Forumun Artık Tat Vermemesi

o kisinin kim oldugu hakkinda bir fikrim yok , yeni duydum .. mehmet karliyi da sevmem

valla ben liseli degilim ,okumayi da pek sevmem dolayisiyla vakif degilim bu isme

eksik olmasin

Bu ne kardeşim heryerden burjuvazi akıyor GSC halkın forumudur...

Berad beles bilet için bu kadar kasma krdşm sana localar feda olsn biraz yavaş dille

Sent from my iPhone using Tapatalk

sinan bilginden tad almiyormusun yani
Sinan bilgin nedir biliyomusun? Hani çiğdem çitlersin herşey güzel giderken bi anda azına bi tane ne idüğü belirsiz acı tad gelir o tad senin bütün zevkinin içine eder, işte sinan bilgin o tatdır canım kardeşim heyri...

Valla benim tarzim bu ,begenen okur ,begenmeyen kaale almaz salla gitsin der

Sinan bilgin nedir biliyomusun? Hani çiğdem çitlersin herşey güzel giderken bi anda azına bi tane ne idüğü belirsiz acı tad gelir o tad senin bütün zevkinin içine eder, işte sinan bilgin o tatdır canım kardeşim heyri...

guzel ve de edebi bir benzetme olmus
emile zola okumayan birinin anlamasi zor olacaktir

New-dawn-Gianfranco-Zola-joins-Chelsea-from-Parma-in-November-1996-for-%C3%82%C2%A34.jpg

zola bi çelsi efsanesidir

forum hala tat veriyor ama sıkıntı futbol takımının bitik olması ve gelecek adına bir ümit vermemesi mesela şimdi bizim gelecek sene ki kadro için beyin fırtınası yapmamız lazım ama bu yönetimle alıncak en büyük yıldızın rodellaga olduğunu bildiğimizden herkesin üstüne bir baygınlık umursamazlık çökmüş bu da doğal

mesajlarin fazla kisa olmasi tat kaciriyor, insanlar kisaya ve basite alisiyor , benim gibi bir adamin uzun yazilari "aman bunu kim okuyacak" durumuna dusuyor

oysa ne hazinedir o yazilar
Valla kardeş,alınma ama mesajların çok sıkıcı.Uzun uzun mesaj yazan çok ama seninkiler hep aynı şeyi anlatıyor.

Haydaaa

Sent from my iPhone using Tapatalk

forum hala tat veriyor ama sıkıntı futbol takımının bitik olması ve gelecek adına bir ümit vermemesi mesela şimdi bizim gelecek sene ki kadro için beyin fırtınası yapmamız lazım ama bu yönetimle alıncak en büyük yıldızın rodellaga olduğunu bildiğimizden herkesin üstüne bir baygınlık umursamazlık çökmüş bu da doğal

Galatasaray'ın algoritması bu,4-5 sene bir bu çöküşler oluyor,olacak da gelecekte.Hem bu sezonda bile boş kapatmama şansımız da var,çok kötü bakmayın olaya.Canaydınlar'la Polatlar'la bile şampiyon olduk,Dursunlar'la da oluruz sıkıntı yok.

Galatasaray'ın algoritması bu,4-5 sene bir bu çöküşler oluyor,olacak da gelecekte.Hem bu sezonda bile boş kapatmama şansımız da var,çok kötü bakmayın olaya.Canaydınlar'la Polatlar'la bile şampiyon olduk,Dursunlar'la da oluruz sıkıntı yok.
dursunla şampiyon olmamız için durusunun tamamen futboldan elini ayağını çekmesi lazım :) hiç bir işe karışmazsa belki :)

dursunla şampiyon olmamız için durusunun tamamen futboldan elini ayağını çekmesi lazım :) hiç bir işe karışmazsa belki :)

Geçen sezon da bu adam başkanın sağ kolu diyebileceğimiz bir konumdaydı ne oldu ki?Çok küçümsüyorsunuz bu takımın armasını/formasını bence. :)

Geri
Üst Alt