Sinan Bilgin
Cezalı
- 30 Aralık 2010
- 25.064
- 5.014
- 1.588
Hic bir oneriye hucum huyum yoktur, feyz alirim bilakis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
emile zola okumuş adamlara bu yakışırHic bir oneriye hucum huyum yoktur, feyz alirim bilakis
eski gsaray yneticlernden biridir emile zolao kisinin kim oldugu hakkinda bir fikrim yok , yeni duydum .. mehmet karliyi da sevmem
Bu ne kardeşim heryerden burjuvazi akıyor GSC halkın forumudur...
Sinan bilgin nedir biliyomusun? Hani çiğdem çitlersin herşey güzel giderken bi anda azına bi tane ne idüğü belirsiz acı tad gelir o tad senin bütün zevkinin içine eder, işte sinan bilgin o tatdır canım kardeşim heyri...sinan bilginden tad almiyormusun yani
Sinan bilgin nedir biliyomusun? Hani çiğdem çitlersin herşey güzel giderken bi anda azına bi tane ne idüğü belirsiz acı tad gelir o tad senin bütün zevkinin içine eder, işte sinan bilgin o tatdır canım kardeşim heyri...
Valla kardeş,alınma ama mesajların çok sıkıcı.Uzun uzun mesaj yazan çok ama seninkiler hep aynı şeyi anlatıyor.mesajlarin fazla kisa olmasi tat kaciriyor, insanlar kisaya ve basite alisiyor , benim gibi bir adamin uzun yazilari "aman bunu kim okuyacak" durumuna dusuyor
oysa ne hazinedir o yazilar
forum hala tat veriyor ama sıkıntı futbol takımının bitik olması ve gelecek adına bir ümit vermemesi mesela şimdi bizim gelecek sene ki kadro için beyin fırtınası yapmamız lazım ama bu yönetimle alıncak en büyük yıldızın rodellaga olduğunu bildiğimizden herkesin üstüne bir baygınlık umursamazlık çökmüş bu da doğal
dursunla şampiyon olmamız için durusunun tamamen futboldan elini ayağını çekmesi lazımGalatasaray'ın algoritması bu,4-5 sene bir bu çöküşler oluyor,olacak da gelecekte.Hem bu sezonda bile boş kapatmama şansımız da var,çok kötü bakmayın olaya.Canaydınlar'la Polatlar'la bile şampiyon olduk,Dursunlar'la da oluruz sıkıntı yok.
dursunla şampiyon olmamız için durusunun tamamen futboldan elini ayağını çekmesi lazımhiç bir işe karışmazsa belki
![]()
sarper dua et benim için değerlisinGeçen sezon da bu adam başkanın sağ kolu diyebileceğimiz bir konumdaydı ne oldu ki?Çok küçümsüyorsunuz bu takımın armasını/formasını bence.![]()
sarper dua et benim için değerlisinortak aşkımız poldi var aramızda
![]()
yoksa görürdün sen
![]()