FatihDerin
Cezalı
- 7 Temmuz 2011
- 3.536
- 1
- 998
fenerli biri forumda olsa yazsa ki ne olur ?
şahsen hiç umrumda değil.
hatta renklilik olur.
Mesele fenerli birinin burada yorum yazmasi degil, milleti trolledigini zannetmesi.
bkz: troll
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fenerli biri forumda olsa yazsa ki ne olur ?
hatta renklilik olur.
Renklilik filan olmaz tartısma olur.fenerli biri forumda olsa yazsa ki ne olur ?
hatta renklilik olur.
adam akıllı eleştiri yapan takımının eksikliklerini dile getirip düzeltilmesi yolundaki kalemler "kuş" olmakla suçlanıp laf söyleniyor. başka takımlara hakaret edip takımımızı pohpohlamak bazılarının en güzel sandığı şey.
bu da haliyle forumda tek yönlü kısır bir döngü oluşturuyor.
bu dediğim kesim fanatik taraftarlar.
Bu arada forum gayet kullanışlı ve eğlenceli.Tek eksik gerçek ve sağlam duyumcu![]()
Ben de yeni geldim ama hiçbir üyeden kuş olmakla suçlanmadım.
duyum vereni linc ediyorlar.
çünkü 35 yaşında gözüküyorsun..
forum yöneticileri; "35 yaş üstü insanlara iyi davranmamız gerektiğini ve onların ömürlerinin yarısının gittiği için üzmememiz gerektiğini hep söylerler.
Aslında duyumcu transfer edilebilir diğer forumlardan.
duyumcunun haslari bu forumda mevcut ama linc edilmemek icin duyumlarini kendilerine sakliyorlar. Mesela ben ibra hakkinda bir duyum aldim ama soyleyemem.
İyi o halde...akşam da el öpmeye gel.
bunu bir teklif olarak kabul ediyorum..
birde hangi baba evladına hem halil hemde tolga ismini verir şaşıyorum... neyse memlekette halilim, arkadaş ortamlarında tolgayım dersin kim bilecek..
@Abdullah Taşan bu ise ne diyon reyiz?alıntı yapmanın da kaldırılması lazım, konular boşuna uzuyor alıntılar yüzünden(3 5 şarlatan baya abartıyor bu işi)...birde yorumların yanında + - butonu olsun mümkünse.