- 26 Mart 2012
- 7.337
- 2.007
- 1.938
çünkü 35 yaşında gözüküyorsun..
forum yöneticileri; "35 yaş üstü insanlara iyi davranmamız gerektiğini ve onların ömürlerinin yarısının gittiği için üzmememiz gerektiğini hep söylerler.
Senin yaş kaç?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
çünkü 35 yaşında gözüküyorsun..
forum yöneticileri; "35 yaş üstü insanlara iyi davranmamız gerektiğini ve onların ömürlerinin yarısının gittiği için üzmememiz gerektiğini hep söylerler.
alıntı yapmanın da kaldırılması lazım, konular boşuna uzuyor alıntılar yüzünden(3 5 şarlatan baya abartıyor bu işi)...birde yorumların yanında + - butonu olsun mümkünse.
Aynen dediğin gibi oldu.Okulda-ünide Tolga evde Halil..
Halil dedemin ismi.Halil İbrahim yapacakken amcam Tolga yaptırmış.Türk ismi olduğu için.
Genelde katilim yaz aylarinda artisa gecer. Transferden dolayi.Başlık bence doğru ama farklı yönden doğru... Sezon bittikten sonra yaz geliyor. Tatil, yazlık falan derken katılım azalıyor. Heyecan da bittiği için eski tadı kalmıyor.
Alt forumlara toparlama yapılacak ama bu konu "çok fazla alt forum var" diye açılabilirdi, "forumun tat vermemesi" olarak açılınca biraz belaltı vurmuş oldu.
ilk önerdiğim başlık olsa, "gerekli aksiyonu alıyoruz" derdim, 2.ncisi için gösterebileceğim tekşey "X" işaretinin yeridir.
Genelde katilim yaz aylarinda artisa gecer. Transferden dolayi.
★★★★
Tercih meselesi birazda dedigin gibiSenin için öyle olabilir. Ben transfer nöbeti sayfasına bırak yazmayı hiç girmedim bile.![]()
pasifler sağolsunTam tersine son 6 aydır aktiflik çoğaldı.
bu yapılırsa bunalıma girebilecek bir kaç kişiyi tanıyorumalıntı yapmanın da kaldırılması lazım, konular boşuna uzuyor alıntılar yüzünden(3 5 şarlatan baya abartıyor bu işi)...birde yorumların yanında + - butonu olsun mümkünse.
tat arayan asevine gitsinTat veremiyorsa girmemek lazım.