Forumun Artık Tat Vermemesi

Başlık bence doğru ama farklı yönden doğru... Sezon bittikten sonra yaz geliyor. Tatil, yazlık falan derken katılım azalıyor. Heyecan da bittiği için eski tadı kalmıyor.

Efendi olun!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

bende yeni mesajları kullanıyorum sadece

forum bikaç aydır baya toparladı yeni modların bazı gereksiz editleri olmasa çok iyi olacak ama buna da şükür

Editler canımı sıkıyor. Yeni modlara çeki düzen verilsin.

Başlık bence doğru ama farklı yönden doğru... Sezon bittikten sonra yaz geliyor. Tatil, yazlık falan derken katılım azalıyor. Heyecan da bittiği için eski tadı kalmıyor.
Genelde katilim yaz aylarinda artisa gecer. Transferden dolayi.

★★★★

foruma bok atmanın artık tutmaması

Bu öneriden önce bir düzenleme yapmaya başladık bizde forumlar konusunda.Ama,

Futbol Forumu
Medya ve Haberler Forumu
Taraftarın Sesi

Üçünden ikisi gereksiz

Şu cümlen senin tabirinle olacak olursa gereksiz.Futbol forumu başlığı kendi içerisinde bir toplayıcı niteliğe sahip sadece.Medya haberleriyle teknik ekip ve oyuncuların yer aldığı konuların aynı yerde olması tamamen düzensizlik demektir.Ayrıca taraftarın sesi forumuda tamamen üyelere ait bir kısımdır.Haberlerin yer aldığı bir foruma üyelerin görüşlerini açması düzensizliğe sebep olur.

Burak Tuğcu

Bazi alanlarin gereksiz oldugunu bende dusunsemde kategori halinde bulunmasi, dolasirken forumu istenileni bulma adina iyi bence.
Stadyumlarin buundugu alan mesela. Avrupa kisminda olsa konular arasinda baya baya ugrastirir istenilen stati bulmak

★★★★

Bence böyle daha iyi.Mesela stadyum konularını eskiden zor buluyordum.Şimdi hepsi bir arada.

Alt forumlara toparlama yapılacak ama bu konu "çok fazla alt forum var" diye açılabilirdi, "forumun tat vermemesi" olarak açılınca biraz belaltı vurmuş oldu.

ilk önerdiğim başlık olsa, "gerekli aksiyonu alıyoruz" derdim, 2.ncisi için gösterebileceğim tekşey "X" işaretinin yeridir.

Forumun tadının kaçtığı genel bir görüş bende kendimce sebeplerden birini yazdım.İstedim ki böyle düşünenler nedenlerini bu konu altında belirtsin ve forumumuz pardon forumunuz daha iyiye gitsin.Eğer çok forum var diye başlık açsaydım konuyu sınırlandırmış olurdum.

Boldladığım kısma gelirsek:
Ne zamandır bu formdayım, 10 bine yakın post atmışım şu yaptığınız muameleye bak.Sadece her gün takıldığımız forumun daha iyiye gitmesi için görüş bildirdim.Site sahibinin örümcek kafalı olduğunu bilsem yapmazdım.

Forumun eleştirebileceğim yönlerinden biri arama sistemi felaket zayıf,daha önce yazdığımı veya yazıldığını gördüğüm bir şeyi bir daha bulamıyorum imkanı yok.Yazanı veya cümlenin hepsini hatırlarsam ancak googledan bulabiliyorum.

Tat veremiyorsa girmemek lazım.

Geri
Üst Alt