Forumun Artık Tat Vermemesi

aram%C4%B1za-yeni-cahiller-kat%C4%B1lm%C4%B1%C5%9F_647163.jpg

sarper geçen sene yaz ayında yaşadığımız transfer sezonu rezaletinden beri kendinde değilsin farkındayım Allahtan gerçek fikrini biliyorum :) gerçek fikrini bilmeyen foruma yeni üye olan biri seninle rahat it dalaşına girip kilitlenebilir sana :D

Reis eğlenceli trollük olmuyor mu ama benimkisi? :D

Takımın durumundan bağımsız olarak ifade edebilirim ki, forumdan gayet keyif alıyorum. Özel olarak takıldığım film,basketbol ve dünyadan spor bölümlerinde vakit geçirmekten keyif alıyorum.

Guzel oneri
Tebrik Oneri ve Sikayet basligina tasiyayim

Bu forumda yeni sayılırım fakat rahatsız olduğum şey yıllarca üye olup da veya yeni üye olup toplam 100 mesajı olmayanlar sırf Şinoyu eleştirmek için mesaj atıyorlarr.Açıkçası paralı kalem olduklarını düşünüyorum.Dün daha yazdığımı dahi anlamayan kıt zekalının biri bana bulaştı ama hiç cevap dahi vermedim.

Forumun inci sözlüğe çevrilmesi de buna bir etken. Her mesajda bir espri çabası, bir dikkat çekme çabası, laf sokma vs. var. Eskiden yazım kurallarına ve yazılan şeylerin konu ile alakalı olmasına dikkat edilirdi.

O zaman tespiti yapmışım. Gerizekalı troller forumu incisözlüğe çevirdi.

Ooo aramızda paralı köpekler de mi mevcut? Hemen aziz Başkanı getirmek gerekir bu vakit

Daha fazla tat alıyorum, forum kendini buldu diyebilirim.

Sarper dostumuzun artık eskisi kadar foruma uğramaması bizleri derinden yaralıyor ve üzüyor.

Sadece bu yüzden bile forumun eski tadı kalmadı diyebilirim.

tat alma organlarınız bozuk olabılır

Çok yeniyim bana göre gayet keyifli. Şubatta üye oldum. Nisan'a kadar çok iyiydi, sonra bir durgunluk dönemine girdi sanırım. İlk geldiğim heyecan yok. Ligi kötü bitirmemizin Dursun'un var olması Galatasaray'a olan ilgiyi azalttığı için olabilir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt