forumun yüzkaraları utanmaz herifler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yani her ihtimalde de Ermenilere gereksiz bir itham var. Bir örgüte kızıp dostlarınıza ve kapı komşularınıza hakaret etmek bence ayıp. Şimdi dün kürt diye adamın dükkanını taşladılar bugün oğlu şehit oldu napacağız bunu ?

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Naki ayni zamanda ermeni heralde

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ulan zaten hayri sato leo demesinden şüphelenmiştim alemdarıda tanıyor forumun fosillerinden olduğu çok net

Her şeyiniz oyun, her şeyiniz eğlence arkadaş, koca koca insanları itham ederek oyun oynanmaz. Valla bu foruma TP falan fazla kaçıyor, bu çok net yani.

Yani her ihtimalde de Ermenilere gereksiz bir itham var. Bir örgüte kızıp dostlarınıza ve kapı komşularınıza hakaret etmek bence ayıp. Şimdi dün kürt diye adamın dükkanını taşladılae bugün oğlu şehit oldu napacağız bunu ?

It'sman

#Dursun&Hamza istifa!!

kapat kapat hayri yanlış anons

aga foto seçiminden bile belli kim olduğu

Şu forumda da kullanılan dile biraz dikkat etmek lazım bende alevi değilim ancak şu cümle her yere çekilir.

"Ermeni devşirmesi Aleviler ve Kürt görünümlü Ermenilerden temizlenecek bu topraklar!"

Bu ülkeyi ermeni devşirmesi sünnilerden de temizleyelim Türk görünümlü ermenilerden de temizleyelim demeyip tek bir mezhep ve etnik yapı üzerinden komplo teorilerini dile getirirseniz arkadaşın alınmasıda normal belki demek istediğini o değildi ama eksik bir söylem bu şekilde bir mesele genellenemez.

Tahmin ettiğim kişilerden biri ise yazık. Şurda hukukumuz var az çok, oyun falan anlamam ben aga. Kaç senedir bu forumdayız olmadı bu.Bahsedilen cümleden haberim dahi yok. Ayıptır.

liveonGscimbom

maxresdefault.jpg

#Dursun&Hamza istifa!!

He bu arada son bir kaç gündür hümanist insanlara karşı sevgi pıtırcığı diye aşağılama yöntemine girildi. Hümanist olmak iyidir biraz nasiplenin bundan klavye başından asarım keserimle hayat geçmez.

teröriste neyin hümanistliğini yapacaz la

valla aleviler 10 numara insanlar..

ben sözde sünni bi ailenin sonradan nirvanaya ulaşmış bir evladı olarak "aleviler olmasa bu ülkeyi yakalım" derim :asd22:

bok atan ayıp etmiş..

not: foruma 10 küsur saattir girmedim.. bahsedilen mevzudan haberim yok.. genel, ortaya yorum yaptım :)

ne kadar da humanist bir serdar demir bey efendi hazretleri

bersan reyizi kaçırdınız ahmet reyizi kirli ithamlarla suçladınız ama mete alparslanı yedirmeyiz

He bu arada son bir kaç gündür hümanist insanlara karşı sevgi pıtırcığı diye aşağılama yöntemine girildi. Hümanist olmak iyidir biraz nasiplenin bundan klavye başından asarım keserimle hayat geçmez.

O çakma hümanistlere demiştir yalnız

Pkk'lı ölünce vicdan kasan ama asker polis ölünce kafasını kuma gömen tiplere denmiştir o

Ayrıca pkk'ya karşı hümanist mi olalım :D

biraz karışık bir cümle ama kimse "alevi yakalım, ermeni keselim" demiyor.sakin olmakta fayda var.hele ahmet abi hiç öyle biri değildir.

yanlış anlaşılma olmuştur.insanları tanımadan yüz karası diye afişe etmek yanlış ve ayıp.

kimsenin alevilerle derdi yok bu forumda gördüğüm kadarıyla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt