forumun yüzkaraları utanmaz herifler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tartışma konularına neden yazamıyoruz arkadaş? Gerekli yerlere mesajda yazdık bu nasıl bir anlayış her hangi bir ceza almadığım halde neden kısıtlama var millet ağızına geleni yazıyor okuyoruz onlar normalde biz neden yazamıyoruz admin mod görevli kim varsa ilgilensin artık neye göre insanları ayırıyorsunuz? Yazın da bizde bilelim..

Tartışma konularına neden yazamıyoruz arkadaş? Gerekli yerlere mesajda yazdık bu nasıl bir anlayış her hangi bir ceza almadığım halde neden kısıtlama var millet ağızına geleni yazıyor okuyoruz onlar normalde biz neden yazamıyoruz admin mod görevli kim varsa ilgilensin artık neye göre insanları ayırıyorsunuz? Yazın da bizde bilelim..

Yetkili admine özel mesaj yazman lazım.Belki foruma girmemiştir mesajını görmemiştir

İngilizce hazırlık mı okuyacaksın.Hangi üniversite?

yildiz teknik

Ülkede futbol mu kaldı berat.. :asd22: anasını bellediler.. bunlar iyi günlerimiz değildir inşallah..

abi doğru söylüyorsun da zaten son 2 yıldır ota boka tartışma platformunda konu açıldı forumun huzurunu da yönetim belledi
bunu hep söyledim
bugünkü olaylar genel bir başlıkta tartışılırdı belki ama saçma sapan şeylere konu açtılar sürekli
forumda adam kalmamış zaten, kimse eskisi gibi girmiyo

images

#Dursun&Hamza istifa!!

yildiz teknik

abi doğru söylüyorsun da zaten son 2 yıldır ota boka tartışma platformunda forumun huzurunu da yönetim belledi
bunu hep söyledim
bugünkü olaylar genel bir başlıkta tartışılırdı belki ama saçma sapan şeylere konu açtılar sürekli

Sayısalcısın yani :D iyi iyi tebrik ederim

Bizi Sizi yok bu işin Unutmayın;

biz hayy isek
siz de hayysınız,
siz Hu iseniz,
biz de hûyuz.
hayydan gelen hûya gider

https://www.youtube.com/watch?v=xWfYqxDPi5Q

Sözleri:
Zahit bizi tan eyleme
Hak bismil okur dilimiz,
Sakın efsane söyleme
Hazrete varır yolumuz

Son düzenleme:
yildiz teknik

abi doğru söylüyorsun da zaten son 2 yıldır ota boka tartışma platformunda konu açıldı forumun huzurunu da yönetim belledi
bunu hep söyledim

Forum bence böyle davranmak zorunda.. akacak kan damarda durmaz misali insanlar da böyle günlerde burada paylaşıyorlar düşüncelerini.. kısıtlayalım desen başka platformlara kaçarlar..

Gsc bence acayip demokratik bir ortam.. emeği geçenlerin eline sağlık :)

Hayırlı olsun bu arada..

Kimseye ayırım yapılacağını sanmıyorum.İlgilenen adminin mesajı henüz görmediğini düşünüyorum.Bikaç gün daha bekle

Sen buraya bir küfür yaz bakalım seni bir kaç gün bekliyorlarmı ? 6 senedir buradayım kimi neye göre engelliyorlar orada yazılan mesajlara bakarsan kimse kalmaması lazım o zaman sen okumuyorsun galiba?

bir kurt olarak sunu diyorum, ALLAH bu ulkeye sabir versin.. Kimse hain yada irkci olarak dogmadi bu dunyaya, ne yazikki sistem bazi zayif insanlari bu konuma getiriyor!

Ben ulkemi Turkiyeyi cok seviyorum ama politikacilari, irkcilari ve pkkdan nefret ediyorum...
Arkadaslar biraz mantikli dusunun.. kimin ne oldugu ne onemi var? ermenide olsa turkde olsa yada kurt! yeterki insan olsun ve hain olmasin

Savaslar ve kavgalar niye oluyor, bunu hic kendinize soruyormusunuz?
Dunyada cok pis bir duzen var, ve bu duzen malesef insan irkina intikam, nefret, ofke, kin ve irkcilik getiriyor.

Politik sevmem ama basimizdaki ampulculer cok tehlikeli varliklar. bunuda unutmayin liderler savas baslatir ama kendileri asla bir asker gibi canini tehlikeye atmaz. savaslarin en buyuk nedeni EKONOMI`dir. biraz mantikli dusunun, pkk ve ISID silahlari nerden aliyor?

turkiye bu son ayda TSK maddi olarak nekadar para kaybetti haberiniz varmi? insanin dili varmaz, okadar zarar iste.. bundan kazanan kim?
eger turkiyede yasayan tum irklar bir olursa, bu ulkenin konumu ne olur? iyi olur tabi ama bunu istemezler bukadar basit..

Insanlar aptal bir varliktir ve gunumuzde kendi beyiniyle dusunen az insan var, bazilari saniyorki kendi ideolojileriyle hareket ediyorlar ama neyazikki oyle degil. Sagci, solcu yada ocuyum bucuyum demeyin artik 20.yuzyildiyiz..
Bazen kendime soruyorum, baris nezaman olacak? sadece turkiye degil tum dunyada! onlarca cocuk oluyor, kadinlar ve yasli insanlar eziliyor. Insan irkindan nefret etmeye basladim, Allah dunyanin belasini vermis zaten..

bir toprak icin bu yapilirmi, yada kendi irkini baska irktan daha ustun gormek, yada din dusmanligi ne bilim vesiare nedesiz seyler icin kan akitmaya gerek varmi.. bu dunya hepimzie sigar ve milyonlarca insana yer var yeterki herkez kendi egolarindan ayrilip beraber yasayami ogrenmeli.

"Ermeni devşirmesi Aleviler ve Kürt görünümlü Ermenilerden temizlenecek bu topraklar!"

Bahsi geçen mesaj bu şekilde. Boldladığım kısmı dikkatle okursanız, aslında mesajın sizin anladığınız tarzda olmadığını görürsünüz. Burda Ahmet ağabey Alevi gibi görünen ermenilerden, yine aynı şekilde kürt görünümlü ermenileri kastetmiş.

Direkt aleviler ve kürtler kastetmemiştir. Ahmet ağabey öyle biri değil. Ha sen avukatı mısın diyebilirsin ama tanıdığım için söylüyorum. Zaten sizin anladığınız tarzda yazılmış olsaydı mesaj, forum kuralları çerçevesinde gereken yapılırdı.

tamam da ermenilerin bu topraklardan def edilmesi "temizlenmesi" meşru mu?? bunun adı en adilik

neler dönmüs serhat ya

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

Bkz. Profil resmi Metin Ali Tokdemir olan kullanici dan sol görüs beklemek.

Ayrica bkz: Yurtdisinda yasayip vatanseverim diye sosyal medya da fellik fellik mesaj kasmak .

Son düzenleme:
Bkz. Profil resmi Metin Ali Tokdemir olan kullanici dan sol görüs beklemek.

Ayrica bkz: Yurtdisinda yasayip vatanseverim diye sosyal medya da fellik fellik mesaj kasmak .

yurtdisinda yasamak ve vatanseverlik
ne cesit bi sigirsin sen yahu, kac yillik ziraat egitimi aldim

Konsolosluk falan açmayın o zaman yerli Malı

te doy un hostia

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt