forumun yüzkaraları utanmaz herifler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayri Cund'un kaç tane accountı var bu forumda harbiden merak ediyorum

soylem net bir bicimde yanlis ama olayi birkac kisiye indirgemek ve bunun uzerinden gitmek de yanlis.

anladigim kadariyla arkadasin derdi ifadeden cok kisilerle.

Ahmet Ağabey son zamanlarda gelen şehit haberleri yüzünden hassas, tıpkı ülke genelinde insanlarımızın çoğunun olduğu gibi. Belki milliyetçilik duyguları yoğun olduğu için biraz daha hassas. İfadenin şık olmadığını kabul ediyorum ama büyük ihtimalle PKK' nın Kürt halkı ile bir ilgisi olmadığını, Ermenilerden tarafından kurulmuş, ASALA' nın devamı olan bir örgüt olduğuna vurgu yapmaya çalıştı.

Bunu bana neden soruyorsunuz kardeşim. Buyurun bunu söyleyen kişiye direkt sorun. Sanki mesajı ben yazmışım gibi dengesizin biri saçmalamış.

Ama kedi severliğime laf etmeyin. Emin olun bazıları var benim gözümde ; 1 sokak kedisi bu tiplerin 1000 tanesinden değerlidir.

Ha çok takılmadım. Yazanın niyeti belli. Düşüncelerimin, fikirlerimin arkasındayım.

Teröriste terörist deyin gelin sonra beni sorgulayın. Gidin hükümeti eleştirin. Ama her fırsatta bundan sakınıp orduya, askere, polise , devlete bok atıp terörist seviciliği yapacaksınız.

Kalkıp benim bir videodan alıntı yaptığım mesajla beni sorgulayacaksınız.

Sevsinler sizin hümanistliğinizi.

Buyurun bu videonun altında duruyor o mesaj...

EDİT: Videoda örgüt görüldüğü gibi devletin yapamadığı alt yapı çalışmalarını mı tamamlıyor yoksa başka bir amaçla mı o HDP li belediyenin iş makinası orada kazı yapıyor.

Çözemedim orasını... Anlayana

https://www.youtube.com/watch?v=24FIDoRpBeU

Son düzenleme:
Amma uzadı bu konu ya

söylem oldukça basit arkadaşlar

Bu ülkeyi BÖLMEK isteyen kim varsa (Dini, ırkı, dili, kimliği hiç fark etmez) lafımız ona

yoksa 1.000 yıldır bu topraklarda biriz

haydan gelir huya gideriz Ey CANLAR...

Sanırım daha fazla söze gerek bırakmadı Ahmet Ağabey.

Bence konu kilitlenebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt