Forvet İçin Genç/Tecrübeli Futbolcu Seçimi

eto'o sociedad gidecek diyorlar o bize tam uyardı 3 ay sonra sözleşmesi bitiyor ve daha yaşı 32 hala hayvan gibi güçlü hızlı 2 sene bizi uçururdu

Genç forvet olarak Samed Yeşil'de düşünülebilir........

Bursa altyapısından çıkmış Muhammet...İlaç bizim için.

Sağlık ekibinin katkısıyla yeni Hakan Şükür'ümüz olur.

BSHGtZjIUAAeF1j.jpg:large

9 numaranın yeni sahibi etoo olursa müthiş katkı verir bize drogbayı aratmaz.Sezon sonu sözleşmesi bitiyor 1 yıllık imzaladı chelsea ile devreye girip 2 m.e. imza parası, yıllık 5 m.e. ücret + maç başı 2 yıllık kontrat önerirsek gelir.

etoo-drogba-06-05.jpg

Mario Mandzukic diyorum ben.

Bayern Agüero'yu takmış kafasına. alırlarsa Mandzukic konusunda girişimde bulunalım. Hem bitiriciliği(yerden, havadan) hem oyuna katkısı muazzam bir adam.

kesnilikle katılıyorum ayrıca çok adı çıkmış bir oyuncu da değil daha uyguna mal edebiliriz bayern gözden çıkardığına göre.

gençleştirme işini de abartmamak lazım zira oyuncular biz de fazla yol katedemiyor.ne vereceği az çok belli bir forvetle devam etmek şart.

Bu saydığın isimlerden bana göre gelecekse Dzeko gelmeli . Yeni Elmander havası getirir takıma . Elmander ilk seneki futboHatta Elmander'den daha komplike bir oyuncu . Lukaku , Sturridge , Chicharito , Demba Ba gelmez . Sözleşmeleri halen devam ediyor + çok para .

Dzeko bence de çok faydalı olur , Lukaku neyse de Sturridge , Chicharito , Demba Ba o kadar zor değil özellikle Demba Ba.

Dzeko bence de çok faydalı olur , Lukaku neyse de Sturridge , Chicharito , Demba Ba o kadar zor değil özellikle Demba Ba.

Sturridge'nin geleceğini sanmam şu an Liverpool'u kurtaran 2-3 kişiden biri . Chicharito da son senelerde baya sakatlık yaşadı formu gitgide düşüyor . Yaşı da öyle çok büyük değil 25 yaşında . Bir iki durak da bekleyebilir Galatasaray konusunda . Demba Ba bana göre de zor değil . Ama alırmıyız bilemiyorum .

Muhammet Demir ile Adem Büyük iş görür rotasyonda. Yabancı alamayız gibi görünüyor. İbra ise hayalden başka bir şey değil.

forvet alacaksan kesinlikle güney amerikaya gideceksin. aksi düşünülemez. pato diyorum hem yaşı hem potansiyeli hem uluslararası deneyimi hemde bulunduğu kulüpten koparmak nispeten daha kolay olacağı için pato en iyi tercih olur

Kesinlikle forvet transferinde maliyet son derdimiz olmali. Drogba'dan sonra Eto'o bizi rahat iki sene götürür. Fernando Torres veya daha genc bir forvet bile olabilir.

Jackson Martinez olabilir. Ama tabikide olmayacak. O kadar para veremez kulüp.

9 numaranın yeni sahibi etoo olursa müthiş katkı verir bize drogbayı aratmaz.Sezon sonu sözleşmesi bitiyor 1 yıllık imzaladı chelsea ile devreye girip 2 m.e. imza parası, yıllık 5 m.e. ücret + maç başı 2 yıllık kontrat önerirsek gelir.

etoo-drogba-06-05.jpg

mourinho ile aramız iyi etoo işi bitirilebilir...

Drogba'nın oyun tarzının bize ne kadar katkı sağladığı ortada. O yüzden stili Drogba'ya benzeyen oyuncular önceliğimiz olmalı. Bu yüzden benim önerilerimden biri sene sonu sözleşmesi bitecek olan Bafetimbi Gomis. Bir Drogba kadar büyük isim değil ama oyun tarzları benzerlik gösteriyor. Devamlı oyunun içinde olan, arkadaşlarına servis yapan ve geriden gelenlere boşluklar yaratan bir oyuncu.

2.olarak Adebayor. Son 1-2 senede hak ettiği değeri pek görememiş bir oyuncu kendisi. Tekrardan kendini kanıtlama isteği olacaktır. Ancak hem maliyetli olacak olması, hem de Afrikalı olması beni biraz soğutuyor bu transferden.

Lukaku, Benteke gibi isimleri yazmaya gerek duymuyorum çünkü onlar bizim için çok uç seviyede hayaller şu aşamada. Ibrahimovic'in de en azından 1-2 sene daha yolunun Türkiye'ye düşeceğini sanmıyorum. Aynı şekilde Mandzukic, Dzeko gibi isimlerinde bize geleceğine ihtimal vermiyorum.

O nedenle sezon sonu için benim ilk tercihim Gomis, 2.si ise Adebayor olurdu. Ha olur da Ibra, Benteke, Dzeko gelecekse öncelik her zaman onların olurdu tabi ama ben şahsen ihtimal vermiyorum.

Bütün bütçemizi forvet transferine ayıralım yazın.

Geri
Üst Alt