Barış Çetiner
Ulubatlı Souness
- 3 Temmuz 2010
- 37.456
- 1.473
- 1.788
eto'o sociedad gidecek diyorlar o bize tam uyardı 3 ay sonra sözleşmesi bitiyor ve daha yaşı 32 hala hayvan gibi güçlü hızlı 2 sene bizi uçururdu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
eto'o sociedad gidecek diyorlar o bize tam uyardı 3 ay sonra sözleşmesi bitiyor ve daha yaşı 32 hala hayvan gibi güçlü hızlı 2 sene bizi uçururdu
Mario Mandzukic diyorum ben.
Bayern Agüero'yu takmış kafasına. alırlarsa Mandzukic konusunda girişimde bulunalım. Hem bitiriciliği(yerden, havadan) hem oyuna katkısı muazzam bir adam.
Bu saydığın isimlerden bana göre gelecekse Dzeko gelmeli . Yeni Elmander havası getirir takıma . Elmander ilk seneki futboHatta Elmander'den daha komplike bir oyuncu . Lukaku , Sturridge , Chicharito , Demba Ba gelmez . Sözleşmeleri halen devam ediyor + çok para .
Dzeko bence de çok faydalı olur , Lukaku neyse de Sturridge , Chicharito , Demba Ba o kadar zor değil özellikle Demba Ba.
9 numaranın yeni sahibi etoo olursa müthiş katkı verir bize drogbayı aratmaz.Sezon sonu sözleşmesi bitiyor 1 yıllık imzaladı chelsea ile devreye girip 2 m.e. imza parası, yıllık 5 m.e. ücret + maç başı 2 yıllık kontrat önerirsek gelir.
![]()