Üye Görüşü Forvet Önerileri

Adebayor çok formsuz, maaşı da yüksek olduğu için Tottenham bırakabilir.

Gerçi bir ara Burak'la ilgileniyorlardı devre arası Soldado'yla takas önerirler belki :D

Yabanci sinirlamasinda bi revizyon olusur ise mutlaka Amrabat geri dönmeli ve Huntelaar alinmali.

Hunter hemen aradimiz "bitirici forvet" hemde Sneijder ile cok uyumlu...

Melo Emre
Bruma Sneijder Amrabat
Huntelaar​

Bütçemiz doğrulutusunda diyorsun ve Eto'o ile Adebayor'u koyuyorsun.O adamları kaça oynatırsın TSL'de :D En aşağı 3.5 alırlar.

Bence uzun vadeli bir plan dahilinde olmalı transfer. Yoksa sadece sezonu kurtarmak olmamalı.
Ayrıca Sneijder ve Muslera gibi oyunculara endeksli olduğunu düşünüyorum.

Sen şimdi misal İbra'yı getirip ortasahaya Yekta'yı planlıyorsan veya sağ beke Veysel'i falan BAM lı sezonda gelen Lincoln olayına benzer o iş.

Ayrıca uzun vadeli olursa da bence 1 değil 2 adam alınmalı.

britt assombalonga

article-2583209-1C51EED300000578-90_634x372.jpg

Gignac'ı falan bize bırakacaklarını düşünmüyorum. Adebayor da zor gibi.

Devre arası ancak takımı ile sorunlu olan Pazzini falan gelebilir. Eski Pazzini olsa çok isterdim de, o da çok düştü. Artık eski Pazzini değil.

Ama dediğim gibi devre arası ancak kulübü ile sorunu olan futbolcular gelir.

Gignac'ı falan bize bırakacaklarını düşünmüyorum. Adebayor da zor gibi.

Devre arası ancak takımı ile sorunlu olan Pazzini falan gelebilir. Eski Pazzini olsa çok isterdim de, o da çok düştü. Artık eski Pazzini değil.

Ama dediğim gibi devre arası ancak kulübü ile sorunu olan futbolcular gelir.

Kim gelecekse yarım dönem satın alma opsiyonuyla kiralık gelecek bence. Niasse gelir büyük iht. Bekleneni verir mi bilmiyorum. Ben yönetimden Campbell hamlesi bekliyorum kiralık. Arsenalin onu tutacağını sanmıyorum. Geçen maçta da izledim epeyi eksiği var Arsenale göre.

benim görüşüm arkadaşlar forvetin her zaman zenci olması. (bunu yanlış anlamayın)
nedenini açıklıyorum bu ülkede zenci forvetler genellikle başarılı oluyor. bununda nedeni türkiye ligi sert bir lig oldugunu düşünüyorum. ve bu sertlikte ayakta kalabilenler sadece zenciler. ( demba ba, emenike, sow, webo) demba ba hariç şu üçlünün birşey yaptığı yok sadece ayakta durabiliyorlar gerçi

benim görüşüm arkadaşlar forvetin her zaman zenci olması. (bunu yanlış anlamayın)
nedenini açıklıyorum bu ülkede zenci forvetler genellikle başarılı oluyor. bununda nedeni türkiye ligi sert bir lig oldugunu düşünüyorum. ve bu sertlikte ayakta kalabilenler sadece zenciler. ( demba ba, emenike, sow, webo) demba ba hariç şu üçlünün birşey yaptığı yok sadece ayakta durabiliyorlar gerçi
Hani Lukunku renkdaş oda çok etkili oldu

Alexandre lacasette :oley:

Yada roberto firmino .. Forvet arkası daha çok ama muthiş bir oyuncu.

Ikiside 23 yaşında. Pahalıya patlar ikiside ama kafan rahat eder en az 5 sene. Sonra satarsın .

Kim gelecekse yarım dönem satın alma opsiyonuyla kiralık gelecek bence. Niasse gelir büyük iht. Bekleneni verir mi bilmiyorum. Ben yönetimden Campbell hamlesi bekliyorum kiralık. Arsenalin onu tutacağını sanmıyorum. Geçen maçta da izledim epeyi eksiği var Arsenale göre.

Haklısın. Kiralık formülü denenebilir. Ama kiralık gelecek oyuncu disiplinli bir oyuncu olmalı. İkinci bir Jó vakası yaşanmaması adına.

Haklısın. Kiralık formülü denenebilir. Ama kiralık gelecek oyuncu disiplinli bir oyuncu olmalı. İkinci bir Jó vakası yaşanmaması adına.

devre arası yabancı sayısının 7+3 olduğunu düşün Gökhan.

Muslera
Ched
Telles
Sneijder
Bruma
Campbell
Melo.

Banko oyuncularımız. 2 kanat full işler vaziyette. Burak'a bile razıyım böyle olursa. Bu 7li çok rahat ligi götürür :D

Yabancı sınırının devre arası 7ye çıkarılacağını düşünüyorum. 7+3 mümkündür. 2015-2016 sezonunda da yabancı serbest kalır. Pasolig yüzünden kaybedilen seyirci sayısı gereğinden fazla. Ancak böyle geri kazanabilirler.

devre arası yabancı sayısının 7+3 olduğunu düşün Gökhan.

Muslera
Ched
Telles
Sneijder
Bruma
Campbell
Melo.

Banko oyuncularımız. 2 kanat full işler vaziyette. Burak'a bile razıyım böyle olursa. Bu 7li çok rahat ligi götürür :D

Yabancı sınırının devre arası 7ye çıkarılacağını düşünüyorum. 7+3 mümkündür. 2015-2016 sezonunda da yabancı serbest kalır. Pasolig yüzünden kaybedilen seyirci sayısı gereğinden fazla. Ancak böyle geri kazanabilirler.

Tabi böyle düşününce gayet güzel bir düşünce :)

Ama olsa olsa en fazla devre arasında(bu sezon için) 6+2 kararı alınabilir. Önümüzdeki sezon da sınır arttırılabilir. 7+2 veya 7+3 şeklinde. Onun dışında sınırsız olacağını düşünmüyorum.

Geri
Üst Alt