Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gignac'ı falan bize bırakacaklarını düşünmüyorum. Adebayor da zor gibi.
Devre arası ancak takımı ile sorunlu olan Pazzini falan gelebilir. Eski Pazzini olsa çok isterdim de, o da çok düştü. Artık eski Pazzini değil.
Ama dediğim gibi devre arası ancak kulübü ile sorunu olan futbolcular gelir.
git al gel kardeşim inşBen olsam giderim dzekoyu alır gelirim![]()
Hani Lukunku renkdaş oda çok etkili oldubenim görüşüm arkadaşlar forvetin her zaman zenci olması. (bunu yanlış anlamayın)
nedenini açıklıyorum bu ülkede zenci forvetler genellikle başarılı oluyor. bununda nedeni türkiye ligi sert bir lig oldugunu düşünüyorum. ve bu sertlikte ayakta kalabilenler sadece zenciler. ( demba ba, emenike, sow, webo) demba ba hariç şu üçlünün birşey yaptığı yok sadece ayakta durabiliyorlar gerçi
Kim gelecekse yarım dönem satın alma opsiyonuyla kiralık gelecek bence. Niasse gelir büyük iht. Bekleneni verir mi bilmiyorum. Ben yönetimden Campbell hamlesi bekliyorum kiralık. Arsenalin onu tutacağını sanmıyorum. Geçen maçta da izledim epeyi eksiği var Arsenale göre.
Ahh ahh keşke bana o yetkiyi verseler keşke ...git al gel kardeşim inş
Haklısın. Kiralık formülü denenebilir. Ama kiralık gelecek oyuncu disiplinli bir oyuncu olmalı. İkinci bir Jó vakası yaşanmaması adına.
devre arası yabancı sayısının 7+3 olduğunu düşün Gökhan.
Muslera
Ched
Telles
Sneijder
Bruma
Campbell
Melo.
Banko oyuncularımız. 2 kanat full işler vaziyette. Burak'a bile razıyım böyle olursa. Bu 7li çok rahat ligi götürür
Yabancı sınırının devre arası 7ye çıkarılacağını düşünüyorum. 7+3 mümkündür. 2015-2016 sezonunda da yabancı serbest kalır. Pasolig yüzünden kaybedilen seyirci sayısı gereğinden fazla. Ancak böyle geri kazanabilirler.