Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok temiz santrafor.
kalas jan huntelar çıkmasın sonra AHAHAAAAHAXDDD
yaaa talu inanılmazsın xddddddkalas jan huntelar çıkmasın sonra AHAHAAAAHAXDDD
Alpay zamanında Burakı önerdin tutmadı kardeş, zorlama artık
:38573:kalas jan huntelar çıkmasın sonra AHAHAAAAHAXDDD
kalas jan huntelar çıkmasın sonra AHAHAAAAHAXDDD
Neden ucuza satiyorlar ki anlamiyorum.Hemde bizden önce almak isteyen bir sürü takim olur.Bize gelmesi zor gibi olur.
Kontrati sezon sonu sona eriyor ondan ucuz.
bendim ulan 1 sikint mi var senin yaşindan kadar galatasaraylilik yaptim kalan sneijdelari yakama döktüm bana popülst esajlarla gelme üzülür o gözlüklerinsen değil miydin sneijderi satalim diye ? Merak etme kalas cikmaz sneijder gibi döktürür buda maclarda.burak sandin galiba.
Kardeş bize gelmesin diye bonservisini kendine alacaksın sanki. Sneijder için de "neden ucuz? Bizden önce almak isteyen çok takim olur. Gelmez" falan dediler burada. Sen de onlardan biriydin sanki öyle bir durum sezdim.Kontrat uzatmayacaklar mi ? Bu arada ucuzsa bizden önce almak isteyen bir sürü kulüp olur.
bendim ulan 1 sikint mi var senin yaşindan kadar galatasaraylilik yaptim kalan sneijdelari yakama döktüm bana popülst esajlarla gelme üzülür o gözlüklerin
Kardeş bize gelmesin diye bonservisini kendine alacaksın sanki. Sneijder için de "neden ucuz? Bizden önce almak isteyen çok takim olur. Gelmez" falan dediler burada. Sen de onlardan biriydin sanki öyle bir durum sezdim.
N5
Gozlugum okumami engellemiş sanırım renkdaş özür diliyorum. İnternetten almıştım RayBan'imi fake midir acaba? Sen bilirsin. Doğru okumami engellediyse fakedir herhalde ulan gitti paralar.Sneijder geldiginde ben forumda yoktum.Ben bize gelmez demedim gelmesi zor dedim.Nerenle okuyorsun.