Forvet'e ''Klaas'' Gerek!

kalas jan huntelar çıkmasın sonra AHAHAAAAHAXDDD

Neden ucuza satiyorlar ki anlamiyorum.Hemde bizden önce almak isteyen bir sürü takim olur.Bize gelmesi zor gibi olur.

Alpay zamanında Burakı önerdin tutmadı kardeş, zorlama artık

Ya biliyorum işim bu qipz

sen değil miydin sneijderi satalim diye ? Merak etme kalas cikmaz sneijder gibi döktürür buda maclarda.burak sandin galiba.
bendim ulan 1 sikint mi var senin yaşindan kadar galatasaraylilik yaptim kalan sneijdelari yakama döktüm bana popülst esajlarla gelme üzülür o gözlüklerin

Kontrat uzatmayacaklar mi ? Bu arada ucuzsa bizden önce almak isteyen bir sürü kulüp olur.
Kardeş bize gelmesin diye bonservisini kendine alacaksın sanki. Sneijder için de "neden ucuz? Bizden önce almak isteyen çok takim olur. Gelmez" falan dediler burada. Sen de onlardan biriydin sanki öyle bir durum sezdim.

N5

Burak Umut var..gereksiz olur.

* LG G2 Tapatalk *

Kardeş bize gelmesin diye bonservisini kendine alacaksın sanki. Sneijder için de "neden ucuz? Bizden önce almak isteyen çok takim olur. Gelmez" falan dediler burada. Sen de onlardan biriydin sanki öyle bir durum sezdim.

N5

Sneijder geldiginde ben forumda yoktum.Ben bize gelmez demedim gelmesi zor dedim.Nerenle okuyorsun.

Sneijder geldiginde ben forumda yoktum.Ben bize gelmez demedim gelmesi zor dedim.Nerenle okuyorsun.
Gozlugum okumami engellemiş sanırım renkdaş özür diliyorum. İnternetten almıştım RayBan'imi fake midir acaba? Sen bilirsin. Doğru okumami engellediyse fakedir herhalde ulan gitti paralar.

N5

Geri
Üst Alt