Forvete Yeni Bir İddia

Costa,Villa,Torres,Negredo,Llorente,Morata ve Soldado gibi 1.sınıf forvetler varken normal değil mi milli takıma girememesi?

costa hariç hepsi formsuzdu geçen yıl rahatlıkla girmesi lazımdı helede 40 gol atan birini almıyorsa demekki beğenmedikleri birşey var. Trabzondan kovulan Janko bile o ligde uçmuştu aynısı hollanda ligindede oluyor herkes Afonso alvesi müthiş forvet sanmıştı fos çıkı bu liglerde hep oluyor.

costa hariç hepsi formsuzdu geçen yıl rahatlıkla girmesi lazımdı helede 40 gol atan birini almıyorsa demekki beğenmedikleri birşey var. Trabzondan kovulan Janko bile o ligde uçmuştu aynısı hollanda ligindede oluyor herkes Afonso alvesi müthiş forvet sanmıştı fos çıkı bu liglerde hep oluyor.

Burak'ın o ligde fazla gol atacağı konusuna katılıyorum ama Soriano'nun milli takıma girememesi gayet normal.Dediğim isimleri almayıp Soriano'yu alamazsın milli takıma

Burak'ın o ligde fazla gol atacağı konusuna katılıyorum ama Soriano'nun milli takıma girememesi gayet normal.Dediğim isimleri almayıp Soriano'yu alamazsın milli takıma

kusura bakma ama bu adam 29 yaşına gelmiş 1 milli maç oynamamış onu geçtim 26 yaşına kadar barcelona b takımında oynamış bu kadar gole rağmen hiçbir dev kulüpten teklif almaması çok iyi futbolcu olmadığını gösteriyor.

Biz de kendimizi Real Madrid gibi görmesek iyi aslında . Şu an RB Salzburg ile maç yapsak farka boğar bizi . Hücum hattı yeter onların . Mane-Soriano-Kampl . Bizde forvet olarak Burak var yedekte Umut var . Falcao , ibrahimoviç'i falan mı bekliyorsunuz da Soriano'ya burun kıvırıyorsunuz ? Adam hiç kasmadan gol kralı oluyor nerdeyse . Yürüye yürüye geçiyor . Depar attığı zamanda iyi atıyor . Bizim lig için fazla Soriano ama avrupada ne yapar bilemiyorum . Bence hedef 4. yıldız olmalı avrupa değil . 4. yıldızı alalım en az 3-4 sene daha şampiyonlar ligine katılırız zaten . Fenerbahçe de en az birkaç sene kendine gelemez eğer 4. yıldızı alırsak .

Geri
Üst Alt