Forvette kim oynamalı ?

Cevap: Forvette kim oynamalı ?

Keita`dan başkası oynayamaz şu durumda.

Ama Rijkaard, Keita geç geldiği için oynatmayadabilir.

Görücez.

Keita ve caner. Kanatlara bunları koysak ,yanlarındaki adamlar da defansa biraz destek olsa yeter. elimizdeki mevcut kadro ile 3-5-2 diyorum baba :D Gol yermiyiz yeriz. Ama en azından atarız da bea:D

................Leo...................

......Emre..............Servet....

................Neill..................

Keita.Barış..Arda..Sarp..Caner

.......Gio..............Cem/Anıl...

Bu kadroyla takım olamayız. 3-5-2 ile oynarken pirese çok önem vermeliyiz, alanı iyi daraltmalıyız. Şu ana kadar bunu yapan oyuncu sayımız çok az.

En iyi kadro daha öncede söyledim aynen bu:

Leo

Uğur-Neil-Servet-Caner

Sarp-Ayhan

Elano

Gio-Keita(Cem)-Arda

Onu sözleşme bitimine 6 ay kalmadan yapamazsın. Aslında hiç yapmayalım daha iyi, hele bu sıralar hiç yapmayalım. Direk Adnan Polat hedef olarak gösteriliyor.

İşte tamam bende onu diyorum öteki sezon hiç olmazsa 6 ay oynamasın Bursaspor için öteki sezon ara transferdede alsak olur..

Ayrıca Adnan Polat'ı hedef gösteren Kayserispor kendisine bakmalı Mehmet Topuz transferinde sabıkası olan kulübün bize akıl vermeye hiç hakkı yok

Keita ve Caner'den hem ileri hem geri gelmelerini bekleyeceksin. :eek:

Yandı gülüm keten helva. :asd:

Barış la sarp ta çalışsınlar abi. İkisinin de defansif özellikleri var Keita sabri ile izlerken geriye dönerdi çok kez. Caner de sol bek oynadığı için alışkındır . Geri dönecekler başka yolu yok.

manu arsenal e hızlı hucümlarla 3 tane gol attı. sanki onlar nokta santraforla çıktılar maca. bizim oyuncuların cok süratli hucüma cıkması gerek bu maçta. öle alıp hızlı koşayım ben demekle olmaz ama . vercen elanoya topu o atcak yeitaya 30 40 metrelik uzun top aynı anda sol kanat ve orta saha oyuncuları ceza sahası cevresine koscak.sonrası allah kerim :D anca böyle yeneriz kayseriyi

Barış la sarp ta çalışsınlar abi. İkisinin de defansif özellikleri var Keita sabri ile izlerken geriye dönerdi çok kez. Caner de sol bek oynadığı için alışkındır . Geri dönecekler başka yolu yok.

3-5-2'de oynamaya müsait tek bekimiz Sabri'dir. Ondan da haber alamıyoruz bu aralar.

Keita forvette oynarsa kadro nasıl olucak yazabilecek olan var mı ?

Barış Özbek mi oynayacak sağ kanatta :(

Yada şöyle mi çıkarız

-------------Leo----------------

--E.Güngör--Servet--Neill--Uğur--

------M.Topal---Mustafa Sarp----

--Arda--------Elano------Caner--

-------------Keita---------------

Çok mu defansif oldu ?

Mehmet Topal'ı çıkartıp Gio'yu mu koysak ileriye ?

-------------Leo----------------

--E.Güngör--Servet--Neill--Uğur--

------------Mustafa Sarp--------

--Arda--------Elano------Caner--

--------Keita------Gio-----------

keitadan baska cağre yok gibi

Arda-Santos ikilisi. Tek forvetle gol atamayız. Keita'yı forvete koyarsak o canavarı ufacık bir alana hapsederiz. Halbuki o her an sağ kanadı koridor yapabilir bildiğiniz gibi :) Sol kanatta ise Caner ile tam gaz. Elano-Sarp ortasahası ile ileri hat tamamlanır diye düşünüyorum. Ben olsam böyle yapardım en azından.. Yani çizelgeyide yapayım.

...Arda....Giovanni...

Caner............Keita

.........Elano..........

.........Sarp...........

forvet dioruz ama arkadaşlar ön libero ve beklerde de sorun var bence forveti bulduk dielim oraları napcaz :D

Keita oynayacak başka mantıklı bir isim yok.

Hakan Balta ve Sabrinin durumu nedir sakatlıkları ne zaman geçiyor bilgisi olan varmı ?

Hakan Balta çalışmalara başladımı Sabri Pazartesi başlayacak diyorlardı

Geri
Üst Alt