Forza Horizon 6 | 19 Mayıs 2026

xbox-gamepass.gif
Ps5 e ne zaman çıkıyor üstad

Olm bu nasıl Japonya.
Etrafta doğru düzgün araç yok, doğru düzgün insan yok. 2012 yılında çıkan Mafia 2'de bile traffic density ayarı vardı 3 kademeli.
Yollar Amerika sokakları gibi geniş geniş.
Sanki New York City gibi paso gökdelenler var.
Onu da geçtim, aynı şeyin temsilcileri değiller elbette ama araç sesleri ve hız hissiyatı kısmında da hala NFS'nin eline su dökemezler. Sesin volume'u fazla olunca o ses gerçekçi olmuyor yani. Biraz arabalara meraklı biriyseniz fark etmişsinizdir çoğu arabanın gerçek sesi ile alakası olmadığını.
AAA bütçe ile yıllardır çıkardıkları oyuna bak.
İtin bi tarafına sokulan yeni nesil NFS'leri bile buna tercih ederim şahsen.

Yav şu oyunları oynamak için direksiyon aldım direksiyon kendi kendine dönüyor toprağa viraja falan girince bu nasıl iş her ayarı denedim olmadı hani direksiyonla rahat oynaniyordu bisiklet surer gibi 50 ile mi gidecem paso düzgün süreyim diye
Rahat oynandığı bilgiseli hususunda dolandırılmışsın gibi. Rahatlık için değil otantiklik için tercih ediliyor diye biliyorum çünkü. Gerçek hayatta araba sürmek daha kolay olabilir. :asd:

bu oyunda sadece vay be motor sesine bak diyerek boş boş araba mı sürüyoruz yoksa bir hikaye barındırıyor mu nfs gibi

Rahat oynandığı bilgiseli hususunda dolandırılmışsın gibi. Rahatlık için değil otantiklik için tercih ediliyor diye biliyorum çünkü. Gerçek hayatta araba sürmek daha kolay olabilir. :asd:
Büyük ihtimalle dolandirildim evet Onur renktaş. Dandik bişey de almadık Logitech in G29 mudur nedir onu aldık ama oyunlarda hiç öyle düşündüğüm gibi olmadı. Direksiyon 900 derece dönüyor ama oyuna girince saçma sapan işler oluyor hafif kırınca araba 5 şerit değişiyor

Büyük ihtimalle dolandirildim evet Onur renktaş. Dandik bişey de almadık Logitech in G29 mudur nedir onu aldık ama oyunlarda hiç öyle düşündüğüm gibi olmadı. Direksiyon 900 derece dönüyor ama oyuna girince saçma sapan işler oluyor hafif kırınca araba 5 şerit değişiyor
G29 tatlıdır iyidir hoştur ama açıkçası DD direksiyonlara ve şişirilmiş fiyatıyla dandik kaldı piyasada. Ben de satmayı düşünüyorum G29'u. FH5'in de direksiyon desteği biraz sıkıntılıydı. Bayağı ince ayar yapmak gerekiyordu gerçekçi bir sürüş için.

G29 tatlıdır iyidir hoştur ama açıkçası DD direksiyonlara ve şişirilmiş fiyatıyla dandik kaldı piyasada. Ben de satmayı düşünüyorum G29'u
PS için almistim üstad tatlı fena değil ama performans alamadım ya normal araba kadar beklemiyordum tabi ama bu kadar da beklemiyordum ya

Yav şu oyunları oynamak için direksiyon aldım direksiyon kendi kendine dönüyor toprağa viraja falan girince bu nasıl iş her ayarı denedim olmadı hani direksiyonla rahat oynaniyordu bisiklet surer gibi 50 ile mi gidecem paso düzgün süreyim diye

Hangi oyunu oynuyorsun?

Farklı oyunlarda da aynı mı sonuç, belki oyundan oyuna deneyim farklı olabilir çok anlamam direksiyon setinden ama. Eurotruck, Asetta Corsa, Beamng filan popüler bu direksiyonla oynama konularında.

Farklı oyunlarda da aynı mı sonuç, belki oyundan oyuna deneyim farklı olabilir çok anlamam direksiyon setinden ama. Eurotruck, Asetta Corsa, Beamng filan popüler bu direksiyonla oynama konularında.
PS de oynuyorum henüz eurotruck çıkmadı. Arkadaşlar da asetto indir dedi. Beaming ne bilmiyorum bakayım ona. Diğer oyunlarda farklı farklı. Misal en rahat NFS oyunlarinda oynadım hikayesini bitirdim ama forza gran tourismo da sicip sıvadım netten ayarlarına bakıyorum öyle yapıyorum lavuklar yağ gibi dönüyor benim araç Barış Alper gibi dönüyor virajı hafif kırınca spin atıyor falan zaten vites işi hiç yok oto vitese aldım yine olmadı. Yeteneksiz de olabilirim

Geri
Üst Alt